Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.175 Çözümler 14 13 Eylül 2023 #1 OptiFine pelerinine yüzlerce lira vermektense sadece kendimin görebileceği bir pelerin modu arıyorum. Var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2023
OptiFine pelerinine yüzlerce lira vermektense sadece kendimin görebileceği bir pelerin modu arıyorum. Var mı acaba?
4 474640 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 287 Çözümler 1 13 Eylül 2023 #2 Adieu dedi: OptiFine pelerinine yüzlerce lira vermektense sadece kendimin görebileceği bir pelerin modu arıyorum. Var mı acaba? Genişletmek için tıkla... MinecraftCapes.net var, YouTube'da bir suru ogreticisi var ama yardima ihtiyaciniz olursa yazabilirsiniz.
Adieu dedi: OptiFine pelerinine yüzlerce lira vermektense sadece kendimin görebileceği bir pelerin modu arıyorum. Var mı acaba? Genişletmek için tıkla... MinecraftCapes.net var, YouTube'da bir suru ogreticisi var ama yardima ihtiyaciniz olursa yazabilirsiniz.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.175 Çözümler 14 13 Eylül 2023 #3 474640 dedi: MinecraftCapes.net var, YouTube'da bir sürü öğreticisi var ama yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim.
474640 dedi: MinecraftCapes.net var, YouTube'da bir sürü öğreticisi var ama yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim.