kwyyra Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 21 27 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar Minecraft'ta pillager outpostta 30-40 tane pillager öldürdüm sabah öğlen gece fark etmeksizin sürekli pillager geliyor. Sebebi ne olabilir buga mı girdi acaba? Kulenin etrafındaki bütün bayrakları kırdım sanırım.
Arkadaşlar Minecraft'ta pillager outpostta 30-40 tane pillager öldürdüm sabah öğlen gece fark etmeksizin sürekli pillager geliyor. Sebebi ne olabilir buga mı girdi acaba? Kulenin etrafındaki bütün bayrakları kırdım sanırım.
Aybars Ulusoy Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 154 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #2 Binayı yakmayı denedin mi? Ben hep yakarım ozaman spawn olmuyorlar.
kwyyra Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 21 27 Eylül 2025 #3 Aybars Ulusoy dedi: Binayı yakmayı denedin mi? Ben hep yakarım ozaman spawn olmuyorlar. Genişletmek için tıkla... binayla beraber oraya yerleşicektim denemedim o yüzden
Aybars Ulusoy dedi: Binayı yakmayı denedin mi? Ben hep yakarım ozaman spawn olmuyorlar. Genişletmek için tıkla... binayla beraber oraya yerleşicektim denemedim o yüzden