xFary Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #21 Berat Kayacan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben bundan 1 hafta önce Minecraft'ta 2B2t sunucusuna başladım malum Türkiye'deki en düşük ping 150-200 arası ve oyuna blok falan koyarken koydugum blok geri envanterime gelebiliyor veya kırarken. Bunun sorununu nasıl cözerim? Genişletmek için tıkla... Dostum ping düşürme diye bir şey yok ama FPS Boost texture packler var. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Berat Kayacan dedi: Merhaba arkadaşlar, ben bundan 1 hafta önce Minecraft'ta 2B2t sunucusuna başladım malum Türkiye'deki en düşük ping 150-200 arası ve oyuna blok falan koyarken koydugum blok geri envanterime gelebiliyor veya kırarken. Bunun sorununu nasıl cözerim? Genişletmek için tıkla... Dostum ping düşürme diye bir şey yok ama FPS Boost texture packler var.
damak Femtopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #22 Sadece karşılaştırmayı dene. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022