SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 31 Temmuz 2023 #1 Sunucuda GriefPrevention var. Eklentide UUID tabanlı kayıt var ve kullanıcı adları kayıt edilmiyor. Haritada bazı kullanıcı adları gözükmüyor, yerine UUID yazıyor. Ben UUID'nin kullanıcı adını nasıl çözümlerim? Spigot 1.12.2 kullanıyorum.
Sunucuda GriefPrevention var. Eklentide UUID tabanlı kayıt var ve kullanıcı adları kayıt edilmiyor. Haritada bazı kullanıcı adları gözükmüyor, yerine UUID yazıyor. Ben UUID'nin kullanıcı adını nasıl çözümlerim? Spigot 1.12.2 kullanıyorum.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.224 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Bu siteden UUID'yi kullanıcı adına dönüştürebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 31 Temmuz 2023 #3 Sythexz dedi: Bu siteden UUID'yi kullanıcı adına dönüştürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu doğru bir bilgi değil. Premium için geçerli. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Bu siteden UUID'yi kullanıcı adına dönüştürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu doğru bir bilgi değil. Premium için geçerli.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.224 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu doğru bir bilgi değil. Premium için geçerli. Genişletmek için tıkla... Crack Minecraft kullanan oyuncuların UUID'si oluyor mu ki? Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bu doğru bir bilgi değil. Premium için geçerli. Genişletmek için tıkla... Crack Minecraft kullanan oyuncuların UUID'si oluyor mu ki?
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 31 Temmuz 2023 #5 Sythexz dedi: Crack Minecraft kullanan oyuncuların UUID'si oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Evet, bu UUID'ler değişmiyor. Premium sunucuda farklı premium olmayanda farklı bir UUID var. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Crack Minecraft kullanan oyuncuların UUID'si oluyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Evet, bu UUID'ler değişmiyor. Premium sunucuda farklı premium olmayanda farklı bir UUID var.