Minecraft'ta R5 5500'ün 65 dereceye çıkması normal mi?

omeroner40

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvdia Geforce Rtx 3060
AMD Ryzen 5 5500
Asus Prime A520M-K
16GB Ram
Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Merhaba arkadaşlar, bugün yaklaşık 30 dakika Minecraft oynadım ve kasanın çok ısınmış olduğunu fark ettim, sonra kasayı kapattım, 1 dakika sonra geri açtım ve CPU sıcaklığını ölçtüm, sonuçları aşağıya bırakıyorum, bana biraz fazla geldi ama karar sizin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-22 144311.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-22 144311.png
    160,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bugün yaklaşık 30 dakika Minecraft oynadım ve kasanın çok ısınmış olduğunu fark ettim, sonra kasayı kapattım, 1 dakika sonra geri açtım ve CPU sıcaklığını ölçtüm, sonuçları aşağıya bırakıyorum, bana biraz fazla geldi ama karar sizin.

Hocam 64 fazla bir sıcaklık değil bence yaz aylarındayız.

75 derece görüyorum la rahat ol :D

Hocam 64 fazla bir sıcaklık değil bence yaz aylarındayız.

Cevabınız için teşekkür ederim ama MSI Afterburner'de farklı NZXT de ayrı değerler gösteriyor hangisine güvenmeliyim sizce.

Cevabınız için teşekkür ederim ama MSI Afterburner'de farklı NZXT de ayrı değerler gösteriyor hangisine güvenmeliyim sizce.

Hocam ikisi de doğrudur belki farklı şeyleri gösteriyolardır.

Stok fansa normal.
Yaz aylarındayız.
Tozlardan olabilir.

Arkadaşlar sorun çözüldü sağ olun kasa kutu gibi kapalı bir yerde olduğu için GTA 5'te 94 dereceyi gördüm şimdi kasayı Full'den söküp açık bir yere aldım ve işe yaradı CPU ısısı 94'ten 75e kadar indi ve boştaykende 45 oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı