Minecraft'ta RAM kullanımı neden yüksek gözüküyor?

521360

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlarla modlu MC oynayacaktık bir baktım RAM kullanımı %70 civarında ama benim 16 GB RAM'im var. Oradakileri toplasam 8 GB etmiyor nasıl oluyor bu?

Arkadaşlarla modlu MC oynayacaktık bir baktım RAM kullanımı %70 civarında ama benim 16 GB RAM'im var. Oradakileri toplasam 8 GB etmiyor nasıl oluyor bu?

Eki Görüntüle 1417202

Benim de 16 GB RAM zaten bilgisayarın boştayken %30 civarı kullanıyor oyuna girince de %70'e çıkıyor şimdi fotoğraf atacağım anlarsın.
Orda kullabilir 10 yazıyor mesela o yüzden o kadar yüksek kullanım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 23

Eki Görüntüle 1417202

Windows ortalama 3.5GB kullandığını düşünürsek minecraft ile birlikte %50'ye yakın değer elde ediliyor, arkada Chrome'da açık olduğundan %60 normal bir değer

Windows ortalama 3.5GB kullandığını düşünürsek minecraft ile birlikte %50'ye yakın değer elde ediliyor, arkada Chrome'da açık olduğundan %60 normal bir değer
Benim windows 6 gb kullanıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…