Çözüldü Minecraft'ta redstone sistemi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePentium

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam. Minecraft'ta fırlatıcı ile ok fırlatırken ben şaltere bir kez bastığımda sürekli kendisi otomatik fırlatsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
Dostlar selam. Minecraft'ta fırlatıcı ile ok fırlatırken ben şaltere bir kez bastığımda sürekli kendisi otomatik fırlatsın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Timer devresi var. 4 adet yineleyiciyi tek blok etrafında dizerek redstone ile çevresini kapat. Resimde 2 'li şekilde yapılmış. Açıp kapattığın an tekrarlamaya başlıyor. Yineleyici ne kadar çok olursa ve ara uzaklığı ne kadar açık olursa ateş süresi o kadar uzar. Youtube de Redstone Timer yazarsan bir sürü kaynak bulabilirsin :).
Timer devresi var. 4 adet yineleyiciyi tek blok etrafında dizerek redstone ile çevresini kapat. Resimde 2 'li şekilde yapılmış. Açıp kapattığın an tekrarlamaya başlıyor. Yineleyici ne kadar çok olursa ve ara uzaklığı ne kadar açık olursa ateş süresi o kadar uzar. Youtube de Redstone Timer yazarsan bir sürü kaynak bulabilirsin :).

Dosya Ekleri

• DispenserClock2.png
    DispenserClock2.png
    983,9 KB · Görüntüleme: 581
Çözüm
Timer devresi var. 4 adet yineleyiciyi tek blok etrafında dizerek redstone ile çevresini kapat. Resimde 2'li şekilde yapılmış. Açıp kapattığın an tekrarlamaya başlıyor. Yineleyici ne kadar çok olursa ve ara uzaklığı ne kadar açık olursa ateş süresi o kadar uzar. YouTube'da redstone timer yazarsan bir sürü kaynak bulabilirsin :).

Su an yapmaya çalışıyor kendisi. Bende arkada ağaç üstüne ağaç ekiyorum hocam. Yapabilirsek tanka çevireceğiz sistemi.

Timer devresi var. 4 adet yineleyiciyi tek blok etrafında dizerek redstone ile çevresini kapat. Resimde 2'li şekilde yapılmış. Açıp kapattığın an tekrarlamaya başlıyor. Yineleyici ne kadar çok olursa ve ara uzaklığı ne kadar açık olursa ateş süresi o kadar uzar. YouTube'da Redstone Timer yazarsan bir sürü kaynak bulabilirsin :).

Hocam dediğinizin aynısını yaptım olmuyor. Şaltere basıp hemen kırıyorum o kendini yinelemiyor.
Not: Oldu hocam.

Şalteri aç-kapat yaptığın zaman tekrarlaması gerekiyor sürekli şekilde. Tek seferde olmayabilir uğraş. Resimdekinde sorun oluyor 4 'lü kombinasyonu dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı