Minecraft'ta rol yapmak isteyen oyuncular arıyorum

Merhaba sunucu sürümünü yükseltmeyi düşünüyor musunuz? Sesli sohbet olmadan bağımsız oynanabiliyor mu?

Mucosoft bildim bileli tek girişimci adam forumda gördüğüm. Muhtemelen milleti toplayıp bir seri patlatıyordur diye düşünürüm ve katılmak da isterim.

Merhaba sunucu sürümünü yükseltmeyi düşünüyor musunuz? Sesli sohbet olmadan bağımsız oynanabiliyor mu?
Normalde 1.18.1'deydik. Gecikmeler sebebiyle 1.12.2 modlu serüvene başladık fakat modlunun daha eğlenceli ve daha mekanik olduğunu belirtmek istiyoruz. Ayrıca 1.12.2'de 60 civarı modla oynuyoruz. Zaman zaman güncelleniyor. 1.18.1'e göre kat kat daha iyi performans alıyoruz. Bazı özellikler alan koruması, enerji sistemi, kablosuz sistemler, elektronik depolama ve yeni bitkiler olarak açıklanabilir. Kısacası daha gelişmiş bir oyun deneyimi sunuyoruz.
Mucosoft bildim bileli tek girişimci adam forumda gördüğüm. Muhtemelen milleti toplayıp bir seri patlatıyordur diye düşünürüm ve katılmak da isterim.
Evet, amacımız eğlenmek. "Pay to win" gibi kâr amacımız bulunmuyor. Neredeyse her şey ücretsiz. Bazıları denetim amaçlı yönetime yani bize özel. Seni de aramızda görmek isteriz.

Anladım hocam, size Discord üzerinden arkadaşlık attım.

60 modla oynuyorsunuz fakat 8 gb ram 60 mod kaldırabilir mi sizce hocam

60 modla oynuyorsunuz fakat 8 GB ram 60 mod kaldırabilir mi sizce hocam
Sen bunu soru olarak değil de kaldırmayacağını söylemiş gibisin ama kaldırıyor. Eski işletim sistemlerinde 4 GB bellek ile 100 moda kadar rahat oynanabiliyor.

Senin soruna gelirsek en düşük sistem gereksinimi şu anda 4 GB RAM. Yani 8 GB ile modlara bağlı olarak 150 mod da olsa rahat oynarsın. Paket başlangıçta 1.3 GB RAM yiyor.

İsteği attım hocam hemen başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…