SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Mayıs 2021 #61 hacsiz seferi dedi: TLauncher 1.16.5 ile girilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #62 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Korsan da o yüzden sormuştum. Neyse giriliyorsa sorun yok.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Korsan da o yüzden sormuştum. Neyse giriliyorsa sorun yok.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #63 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Forge, Optifine vs. Olacak mı? Olacak ise TLauncher’a kurayım.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Forge, Optifine vs. Olacak mı? Olacak ise TLauncher’a kurayım.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #64 Bu arada harita EarthMC'deki gibi gerçek dünya haritası mı olacak? TheLastTereyagi dedi: Forge, Optifine vs. Olacak mı? Olacak ise TLauncher’a kurayım. Genişletmek için tıkla... Forge haksız avantaj sağlar, izin verilmemeli.
Bu arada harita EarthMC'deki gibi gerçek dünya haritası mı olacak? TheLastTereyagi dedi: Forge, Optifine vs. Olacak mı? Olacak ise TLauncher’a kurayım. Genişletmek için tıkla... Forge haksız avantaj sağlar, izin verilmemeli.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #65 hacsiz seferi dedi: Bu arada harita EarthMC'deki gibi gerçek dünya haritası mı olacak? Forge haksız avantaj sağlar, izin verilmemeli. Genişletmek için tıkla... Optifine olacak mı? Bence düşük seviye bir shader olmalı.
hacsiz seferi dedi: Bu arada harita EarthMC'deki gibi gerçek dünya haritası mı olacak? Forge haksız avantaj sağlar, izin verilmemeli. Genişletmek için tıkla... Optifine olacak mı? Bence düşük seviye bir shader olmalı.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #66 TheLastTereyagi dedi: Optifine olacak mı? Bence düşük seviye bir shader olmalı. Genişletmek için tıkla... OptiFine olsun, shader olmasın sistemim çok kötü.
TheLastTereyagi dedi: Optifine olacak mı? Bence düşük seviye bir shader olmalı. Genişletmek için tıkla... OptiFine olsun, shader olmasın sistemim çok kötü.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Mayıs 2021 #67 TheLastTereyagi dedi: Forge, Optifine vs. Olacak mı? Olacak ise TLauncher’a kurayım. Genişletmek için tıkla... Forge desteği var, OptiFine ve shader isteyen kullanıcılar kurabilir.
TheLastTereyagi dedi: Forge, Optifine vs. Olacak mı? Olacak ise TLauncher’a kurayım. Genişletmek için tıkla... Forge desteği var, OptiFine ve shader isteyen kullanıcılar kurabilir.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #68 hacsiz seferi dedi: OptiFine olsun, shader olmasın sistemim çok kötü. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim ama düşük seviye shader modları çok FPS yemiyor, bazen arttırıyor.
hacsiz seferi dedi: OptiFine olsun, shader olmasın sistemim çok kötü. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim ama düşük seviye shader modları çok FPS yemiyor, bazen arttırıyor.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Mayıs 2021 #69 hacsiz seferi dedi: Bu arada harita EarthMC'deki gibi gerçek dünya haritası mı olacak? Genişletmek için tıkla... Farklı bir dünya olacak, özgün bir haritaya sahibiz.
hacsiz seferi dedi: Bu arada harita EarthMC'deki gibi gerçek dünya haritası mı olacak? Genişletmek için tıkla... Farklı bir dünya olacak, özgün bir haritaya sahibiz.
K kenan 11111 Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #70 Hocam ben daha yeniyim, oyuna girdiğimde hareket etmeye çalışıyorum tekrar aynı yere atıyor ne yapmalıyım?
Hocam ben daha yeniyim, oyuna girdiğimde hareket etmeye çalışıyorum tekrar aynı yere atıyor ne yapmalıyım?