Minecraft'ta sade animasiyonlar nasıl yapilir?

Y.M.A

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. Böyle içimden severek oynadığımı Minecraft animasiyonlari yapmak istiyorum. Çok sade animasiyonlar üretmek istiyorum. Ama nasıl yapilir bilmiyorum. Yani bu Minecraft animasiyonlarinin yapıldığı programlar var mı? Sizce ya da Minecraft'in içinden üretiliyor mu? Üretiliyorsa da kaç kişi lazim? Bu şeyler hakkinda hiçbir fikrim yok. Yardimci olursaniz bayağı sevinirim.

Cihazim Galaxy J2 Core.
Anroid sürümü 8.1
RAM 1
Depolama alani 8

Bu cihaz ile yapilabilir mi sizce? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese selam. Böyle içimden severek oynadığımı Minecraft animasiyonlari yapmak istiyorum. Çok sade animasiyonlar üretmek istiyorum. Ama nasıl yapilir bilmiyorum. Yani bu Minecraft animasiyonlarinin yapıldığı programlar var mı? Sizce ya da Minecraft'in içinden üretiliyor mu? Üretiliyorsa da kaç kişi lazim? Bu şeyler hakkinda hiçbir fikrim yok. Yardimci olursaniz bayağı sevinirim.

Cihazim Galaxy J2 Core.
Anroid sürümü 8.1
RAM 1
Depolama alani 8

Bu cihaz ile yapilabilir mi sizce? Fikirlerinizi bekliyorum.
O telefonla düzgün animasyon yapamazsın hocam. Bilgin olsun.

Arkadaşlar herkese selam böyle içimden severek oynadihim Minecraft animasiyonlari yapmak istiyorum çok sade animasiyonlar üretmek istiyorum.Ama nasil yapilir bilmiyom.Yani bu Minecraft animasiyonlarinin yapildihi programmlar warmi sizce yada Minecraft in içinden üretiliyormu üretiliyorsada kaç kişi lazim bu şeyler hakkinda hiç 1fikrim yok.Yardimci olursaniz baya sevinirim.

Cihazim Galaxy J2 Core
Anroid sürümü 8.1
Ram 1
Depolama alani 8

Bu cihaz ile yapilabilirmi sizce fikirlerinizi bekliyorum.

O telefonla düzgün animasyon yapamazsın hocam. Bilgin olsun.
Ama yapilabilir diyorsun degilmi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı