ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben 1.16.5 Minecraft oynuyorum ve gamemoddan ya da sandıkta iteme basıyorum ama etkileşime geçmior. İlla basılı tutup envantere sürüklemem gerekiyor ve bu da çok yorucu bilen varsa bir el atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Merhaba arkadaşlar, ben 1.16.5 Minecraft oynuyorum ve gamemoddan ya da sandıkta iteme basıyorum ama etkileşime geçmior. İlla basılı tutup envantere sürüklemem gerekiyor ve bu da çok yorucu bilen varsa bir el atabilir mi?
Çözüm ozaylol 2 Şubat 2025 UcanCekyat dedi: Düzelmedimi bende aynı sorunu 1.21.4 sürümünde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun kullandığım mousetaymış. Uygulamasını açıp ayarları sıfırladım. Bir de Minecraft'ı tekrar yükledim düzeldi.
UcanCekyat dedi: Düzelmedimi bende aynı sorunu 1.21.4 sürümünde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun kullandığım mousetaymış. Uygulamasını açıp ayarları sıfırladım. Bir de Minecraft'ı tekrar yükledim düzeldi.
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Yani hiç karşılaşmadım ama bir oyunu yani sürümü tekrar kur ve dene. Başka sürümler de de yapıyor mu? Artı 0 Eksi
Yani hiç karşılaşmadım ama bir oyunu yani sürümü tekrar kur ve dene. Başka sürümler de de yapıyor mu?
KS KS ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Denedim hala aynı. Ayrıca Minecraft klasörünü silip tekrar yüklüyorum, işe yararsa bildiririm. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
U UcanCekyat Femtopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 ozaylol dedi: Denedim hala aynı. Ayrıca Minecraft klasörünü silip tekrar yüklüyorum, işe yararsa bildiririm. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi mi? Bende aynı sorunu 1.21.4 sürümünde yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
ozaylol dedi: Denedim hala aynı. Ayrıca Minecraft klasörünü silip tekrar yüklüyorum, işe yararsa bildiririm. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi mi? Bende aynı sorunu 1.21.4 sürümünde yaşıyorum.
KS KS ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 UcanCekyat dedi: Düzelmedimi bende aynı sorunu 1.21.4 sürümünde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun kullandığım mousetaymış. Uygulamasını açıp ayarları sıfırladım. Bir de Minecraft'ı tekrar yükledim düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
UcanCekyat dedi: Düzelmedimi bende aynı sorunu 1.21.4 sürümünde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun kullandığım mousetaymış. Uygulamasını açıp ayarları sıfırladım. Bir de Minecraft'ı tekrar yükledim düzeldi.