bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 25 Nisan 2022 #1 Oturum acılamadı kimlik dogrulaması su anda bakım icin kapalı hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #2 Korsan mı oynuyorsunuz ve hangi sunucuya bağlanmaya çalışıyorsunuz?
norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #3 bozkurt11 dedi: Oturum acılamadı kimlik dogrulaması su anda bakım icin kapalı hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Korsan oynuyorsanız böyle olabilir.
bozkurt11 dedi: Oturum acılamadı kimlik dogrulaması su anda bakım icin kapalı hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Korsan oynuyorsanız böyle olabilir.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 25 Nisan 2022 #4 Sıradan Varlık dedi: Korsan mı oynuyorsunuz ve hangi sunucuya bağlanmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hypixel ve CubeCraft Xbox Game Pass ile oynuyorum.
Sıradan Varlık dedi: Korsan mı oynuyorsunuz ve hangi sunucuya bağlanmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hypixel ve CubeCraft Xbox Game Pass ile oynuyorum.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #5 bozkurt11 dedi: Hypixel ve CubeCraft Game Pass ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda TLauncher benzeri uygulamalar varsa ilk başta onları silin.
bozkurt11 dedi: Hypixel ve CubeCraft Game Pass ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda TLauncher benzeri uygulamalar varsa ilk başta onları silin.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 25 Nisan 2022 #6 Büyük ihtimalle korsan oynadığınız için "online-mode" seçeneği açık olan sunuculara giremiyorsunuz. (Game Pass ile oynadığını görmeden önce yazdım mesaj geç gelmiş.) Son düzenleme: 25 Nisan 2022
Büyük ihtimalle korsan oynadığınız için "online-mode" seçeneği açık olan sunuculara giremiyorsunuz. (Game Pass ile oynadığını görmeden önce yazdım mesaj geç gelmiş.)
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 25 Nisan 2022 #7 Sıradan Varlık dedi: Bilgisayarınızda TLauncher benzeri korsan uygulamalar varsa ilk başta onları silin. Genişletmek için tıkla... 20-30 DK önce Game Pass aldım ondan olabilir mi? Var silmesem olur mu belli sürümler orjinalde acılmıyor. zValiant dedi: Büyük ihtimalle korsan oynadığınız için "Online-mode" seçeneği açık olan sunuculara giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Korsan kulanmıyorum.
Sıradan Varlık dedi: Bilgisayarınızda TLauncher benzeri korsan uygulamalar varsa ilk başta onları silin. Genişletmek için tıkla... 20-30 DK önce Game Pass aldım ondan olabilir mi? Var silmesem olur mu belli sürümler orjinalde acılmıyor. zValiant dedi: Büyük ihtimalle korsan oynadığınız için "Online-mode" seçeneği açık olan sunuculara giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Korsan kulanmıyorum.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 25 Nisan 2022 #8 zValiant dedi: Büyük ihtimalle korsan oynadığınız için "online-mode" seçeneği açık olan sunuculara giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mesaj geç gitmiş, XBOX Game Pass ile oynuyorsanız bu olayın olmaması gerekli.
zValiant dedi: Büyük ihtimalle korsan oynadığınız için "online-mode" seçeneği açık olan sunuculara giremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Mesaj geç gitmiş, XBOX Game Pass ile oynuyorsanız bu olayın olmaması gerekli.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #9 bozkurt11 dedi: 20-30 DK önce Game Pass aldım ondan olabilir mi? Var silmesem olur mu belli sürümler orjinalde acılmıyor. Genişletmek için tıkla... Denemenizde fayda var. Olmadı eski dosyalarınız yedek alırsınız.
bozkurt11 dedi: 20-30 DK önce Game Pass aldım ondan olabilir mi? Var silmesem olur mu belli sürümler orjinalde acılmıyor. Genişletmek için tıkla... Denemenizde fayda var. Olmadı eski dosyalarınız yedek alırsınız.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 25 Nisan 2022 #10 XBOX hesabınızın varolduğu Microsoft hesabı ile orijinal başlatıcıdan giriş yapın.