bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 25 Nisan 2022 #21 Sıradan Varlık dedi: Bunun yazmamın sebebi benzeri bir konuda aynı yöntemi uygularak konu sahibinin sorununun çözülmüş olmasıydı. Denemesinden zarar gelmez. %appdata% klasörüne girip oradan .minecraft ve tlauncher dosyasını başka bir yere atıp sıfırdan indirme yapabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum
Sıradan Varlık dedi: Bunun yazmamın sebebi benzeri bir konuda aynı yöntemi uygularak konu sahibinin sorununun çözülmüş olmasıydı. Denemesinden zarar gelmez. %appdata% klasörüne girip oradan .minecraft ve tlauncher dosyasını başka bir yere atıp sıfırdan indirme yapabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #22 bozkurt11 dedi: Deniyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdikten sonra emin olmak amacıyla hesabınızdan çık gir yapınız.
bozkurt11 dedi: Deniyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdikten sonra emin olmak amacıyla hesabınızdan çık gir yapınız.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 25 Nisan 2022 #23 Sıradan Varlık dedi: Oyunu indirdikten sonra emin olmak amacıyla hesabınızdan çık gir yapınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım Ancak Aynı hatayı gene alıyorum.
Sıradan Varlık dedi: Oyunu indirdikten sonra emin olmak amacıyla hesabınızdan çık gir yapınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım Ancak Aynı hatayı gene alıyorum.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #24 bozkurt11 dedi: Yaptım Ancak Aynı hatayı gene alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşın dediği gibi minecraft.net'ten hesabınızı oluşturmayı tamamladınız mı?
bozkurt11 dedi: Yaptım Ancak Aynı hatayı gene alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşın dediği gibi minecraft.net'ten hesabınızı oluşturmayı tamamladınız mı?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 25 Nisan 2022 #25 Minecraft.net üzerinden isim belirlendikten sonra orijinal launcher ile girildiğinde şu şekilde gözüküyor ve online-mode açık olan sunuculara giriyor.
Minecraft.net üzerinden isim belirlendikten sonra orijinal launcher ile girildiğinde şu şekilde gözüküyor ve online-mode açık olan sunuculara giriyor.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Nisan 2022 #26 zValiant dedi: Minecraft.net üzerinden isim belirlendikten sonra orijinal Launcher ile girildiğinde şu şekilde gözüküyor ve Online-mode açık olan sunuculara giriyor. Eki Görüntüle 1370572 Genişletmek için tıkla... Premium'lu sunuculara girebilecek miyim anlamadım.
zValiant dedi: Minecraft.net üzerinden isim belirlendikten sonra orijinal Launcher ile girildiğinde şu şekilde gözüküyor ve Online-mode açık olan sunuculara giriyor. Eki Görüntüle 1370572 Genişletmek için tıkla... Premium'lu sunuculara girebilecek miyim anlamadım.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 26 Nisan 2022 #27 bozkurt11 dedi: Premium'lu sunuculara girebilecek miyim anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet girilebiliyor.
bozkurt11 dedi: Premium'lu sunuculara girebilecek miyim anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet girilebiliyor.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #28 bozkurt11 dedi: Premium'lu sunuculara girebilecek miyim anlamadım. Genişletmek için tıkla... Deneyin. TLauncher'dan deneyebilirsiniz orijinal hesabınızı girerek. Ayrıca yaklaşık 2800 beğenmeye 262 beğenmeme olan bir çözüm videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyerek ve yorumlardan belki anlayabilirsiniz, videonun garantisini veremem.
bozkurt11 dedi: Premium'lu sunuculara girebilecek miyim anlamadım. Genişletmek için tıkla... Deneyin. TLauncher'dan deneyebilirsiniz orijinal hesabınızı girerek. Ayrıca yaklaşık 2800 beğenmeye 262 beğenmeme olan bir çözüm videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyerek ve yorumlardan belki anlayabilirsiniz, videonun garantisini veremem.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Nisan 2022 #29 zValiant dedi: Evet girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı nasıl düzelteceğim? Crownguard dedi: Deneyin. TLauncher'dan deneyebilirsiniz orijinal hesabınızı girerek. Ayrıca yaklaşık 2800 beğenmeye 262 beğenmeme olan bir çözüm videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyerek ve yorumlardan belki anlayabilirsiniz, videonun garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Adamın yaptıkları pek mantıklı gelmedi Minecraft klasörünü bile açmıyor. Minecraft Discord sunucusuna girip onlara söylememin bir faydası olur mu?
zValiant dedi: Evet girilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı nasıl düzelteceğim? Crownguard dedi: Deneyin. TLauncher'dan deneyebilirsiniz orijinal hesabınızı girerek. Ayrıca yaklaşık 2800 beğenmeye 262 beğenmeme olan bir çözüm videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyerek ve yorumlardan belki anlayabilirsiniz, videonun garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Adamın yaptıkları pek mantıklı gelmedi Minecraft klasörünü bile açmıyor. Minecraft Discord sunucusuna girip onlara söylememin bir faydası olur mu?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.994 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #30 bozkurt11 dedi: Adamın yaptıkları pek mantıklı gelmedi Minecraft klasörünü bile açmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bilemeyiz. Video beğeni almış. Yorumlardan insanların tepkisine bakabilirsin. bozkurt11 dedi: Minecraft Discord sunucusuna girip onlara söylememin bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Beklemekten iyidir. Bunu denediniz mi? Crownguard dedi: TLauncher'dan deneyebilirsiniz orijinal hesabınızı girerek. Genişletmek için tıkla...
bozkurt11 dedi: Adamın yaptıkları pek mantıklı gelmedi Minecraft klasörünü bile açmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bilemeyiz. Video beğeni almış. Yorumlardan insanların tepkisine bakabilirsin. bozkurt11 dedi: Minecraft Discord sunucusuna girip onlara söylememin bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Beklemekten iyidir. Bunu denediniz mi? Crownguard dedi: TLauncher'dan deneyebilirsiniz orijinal hesabınızı girerek. Genişletmek için tıkla...