Minecraft'ta shader kurmak için hangi mod kullanılabilir?

eness.yigit07

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DRAGOS Ocean Curved Pro 7x Argb Fan USB 3.0 750W
Asus Tuf Gaming B550-PLUS
AMD Ryzen 7 5700X3D
Asus RTX 4060 TI
1 TB SSD
1 TB HARDDİSK
32 GB RAM
Rampage Iceblade C6 Siyah ARGB 240 mm
165 hz monitör
FURY LEVEL Z1 MOUSE
REDRAGON K630 DRAGONBORN BLUE SWİTCH KLAVYE
Meslek
Muhasebe
Aternos'tan sunucu kuruyorum shaderda kullanmak istiyorum. shader kullanmak için mod eklemem gerekiyormuş ama hangi modlar çalısıyor bilgi sahibi değilim. yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle OptiFine kullanıyorsan kullanmamanı tavsiye ederim onun yerine at Launcher indirip hesabını oraya bağlayıp oradan kolayca iris ve Sodium modlarını kurman gerek ama kurdugun sürümün Forge versiyonunu kurmalısın.
Çünkü son zamanlarda OptiFine biraz sorunlu.

Hocam Forge kullanıyorum ama Aternos'ta sunucuma Sodium iris modlarını ekleyemiyorum maalesef ki o modlar yok. Baktığımda farklı bir modda bulamadım. Bu arada 1.21.8 sürümünü kullanıyorum.

Hocam Forge kullanıyorum ama Aternos'ta sunucuma Sodium iris modlarını ekleyemiyorum maalesef ki o modlar yok. Baktığımda farklı bir modda bulamadım. Bu arada 1.21.8 sürümünü kullanıyorum.

Sunucuya indirmene gerek yok ki sen kendi bilgisayarına indir yeter. Ha diyorsan sunucudaki diğerleri için soruyorum onları boş ver onlar da kendi indirsin.😁

Sunucuya indirmene gerek yok ki sen kendi bilgisayarına indir yeter. Ha diyorsan sunucudaki diğerleri için soruyorum onları boş ver onlar da kendi indirsin.😁

Şimdi ben mod klasörüme irisi falan atarsam aternosada atmam gerekmiyor mu yoksa dosyalar eşleştirilemediğinden beni sunucuya almaz diye biliyorum.

Şimdi ben mod klasörüme irisi falan atarsam aternosada atmam gerekmiyor mu yoksa dosyalar eşleştirilemediğinden beni sunucuya almaz diye biliyorum.
Ben Şu an 1.21.8 Sürümünde Aternos sunucusunda ATLauncher üzerinden kurdugum
Fabric 1.21.8 sürümüne İris ve Sodium yükleyip ComplementaryReimagined adlı Shader Pack ile rahatça oynayabiliyorum. Bahsettiğini anladım ben de az önce yanlış söylemişim onu Farkettim Forge olmayacak Fabric olarak indireceksin 1.21.8'i

Ben şu an 1.21.8 sürümünde Aternos sunucusunda atlauncher üzerinden kurdugum.
Fabric 1.21.8 sürümüne iris ve Sodium yükleyip complementaryreimagined adlı shader pack ile rahatça oynayabiliyorum. Bahsettiğini anladım ben de az önce yanlış söylemişim onu fark ettim Forge olmayacak Fabric olarak indireceksin 1.21.8'i

Hocam dediğinizi deneyeceğim yapamazsam bir daha yazarım buraya teşekkür ederim şimdiden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı