çinko karbonat Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Minecraft'ta shader yükleyecektim ama video ayarlarında shaderlar kısmı yok. Bunun çözümü var mıdır?
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 çinko karbonat dedi: Minecraft'ta shader yükleyecektim ama video ayarlarında shaderlar kısmı yok. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Optifine kurman gerekli.
çinko karbonat dedi: Minecraft'ta shader yükleyecektim ama video ayarlarında shaderlar kısmı yok. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Optifine kurman gerekli.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.626 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 çinko karbonat dedi: Minecraft'ta shader yükleyecektim ama video ayarlarında shaderlar kısmı yok. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Optifine.net Sitesinden oynayacağın sürümün son optifine dosyasını indirip .jar olarak açıp Install dediğinde saniyeler içerisinde kurulacak ve Minecraft Launcher a girdiğinizde gözükecektir.
çinko karbonat dedi: Minecraft'ta shader yükleyecektim ama video ayarlarında shaderlar kısmı yok. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Optifine.net Sitesinden oynayacağın sürümün son optifine dosyasını indirip .jar olarak açıp Install dediğinde saniyeler içerisinde kurulacak ve Minecraft Launcher a girdiğinizde gözükecektir.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 1 Şubat 2023 #4 OptiFine'niz var mı?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.626 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 Fakat öncelikle indireceğiniz sürümü önceden girip çıkmanız lazım.