Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.718 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum.
Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum.
Çözüm winball501 4 Eylül 2025 Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun menusunden ayarlar oradan goruntu ayarlari oradan shader'lar kismina girip bakiyorsunuz degil mi? Burada gozukmez cunku.
Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun menusunden ayarlar oradan goruntu ayarlari oradan shader'lar kismina girip bakiyorsunuz degil mi? Burada gozukmez cunku.
Rick05 Femtopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2025 #2 Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürümün ne? Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürümün ne?
winball501 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 171 Çözümler 2 4 Eylül 2025 #3 Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detayli bilgi verirseniz yardimci olabilirim ornegin dosya icerigi gibi seyler. Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha detayli bilgi verirseniz yardimci olabilirim ornegin dosya icerigi gibi seyler.
KS KS Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.718 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 1.21.8 Optifine ile birlikte. winball501 dedi: Biraz daha detayli bilgi verirseniz yardimci olabilirim ornegin dosya icerigi gibi seyler. Genişletmek için tıkla... Dosya içeriği derken Sildur's vibrant shader'ın ismi. Yani en fazla detay bu kadar olabilir. Artı 0 Eksi
1.21.8 Optifine ile birlikte. winball501 dedi: Biraz daha detayli bilgi verirseniz yardimci olabilirim ornegin dosya icerigi gibi seyler. Genişletmek için tıkla... Dosya içeriği derken Sildur's vibrant shader'ın ismi. Yani en fazla detay bu kadar olabilir.
winball501 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 171 Çözümler 2 4 Eylül 2025 #5 Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun menusunden ayarlar oradan goruntu ayarlari oradan shader'lar kismina girip bakiyorsunuz degil mi? Burada gozukmez cunku. Artı 1 Eksi Çözüm
Hxrea dedi: Shaderpacks klasörüne atmama rağmen kaynak paketlerinde gözükmüyor. Sildur'un Shader'ını atmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun menusunden ayarlar oradan goruntu ayarlari oradan shader'lar kismina girip bakiyorsunuz degil mi? Burada gozukmez cunku.
KS KS Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.718 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #6 winball501 dedi: Oyun menusunden ayarlar oradan goruntu ayarlari oradan shader'lar kismina girip bakiyorsunuz degil mi? Genişletmek için tıkla... Oradan bakmıyordum kaynak paketlerinden bakıyordum ancak şimdi oradan bakıyorum yine gözükmüyor. Şimdi ZIP olarak attım oldu çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
winball501 dedi: Oyun menusunden ayarlar oradan goruntu ayarlari oradan shader'lar kismina girip bakiyorsunuz degil mi? Genişletmek için tıkla... Oradan bakmıyordum kaynak paketlerinden bakıyordum ancak şimdi oradan bakıyorum yine gözükmüyor. Şimdi ZIP olarak attım oldu çok teşekkür ederim.
winball501 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 171 Çözümler 2 4 Eylül 2025 #7 Hxrea dedi: Oradan bakmıyordum kaynak paketlerinden bakıyordum ancak şimdi oradan bakıyorum yine gözükmüyor. Şimdi ZIP olarak attım oldu çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Oradan bakmıyordum kaynak paketlerinden bakıyordum ancak şimdi oradan bakıyorum yine gözükmüyor. Şimdi ZIP olarak attım oldu çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Iyi oyunlar.