Minecraft'ta siyah pelerin nasıl alınır?

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1.5 2 ay sonra Minecraft'ta pelerin alacağım. 10 dolar tutuyor. 330 küsur ediyor parasında sıkıntı yok ama mesela istediğimiz pelerini alma özelliği oluyor hani istediğimiz pelerini alabiliyoruz pelerin aboneliğini aldıktan sonra. Sadece simsiyah pelerin alacağım ama OptiFine - donate yerine gelince OptiFine cape diyor ama ben sadece desenli, simsiyah pelerini almak istiyorum.
Bu pelerinden bazı kişiler alabiliyor istediği pelerini. Ben bu pelerini OptiFine'nin hangi yerinden alacağım?
Böyle bir yere atıyor burada simsiyah pelerini nasıl alacağımı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-14 083837.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-14 083837.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklaşık 1.5 2 ay sonra Minecraft'ta pelerin alacağım. 10 dolar tutuyor. 330 küsur ediyor parasında sıkıntı yok ama mesela istediğimiz pelerini alma özelliği oluyor hani istediğimiz pelerini alabiliyoruz pelerin aboneliğini aldıktan sonra. Sadece simsiyah pelerin alacağım ama OptiFine - donate yerine gelince OptiFine cape diyor ama ben sadece desenli, simsiyah pelerini almak istiyorum.
Bu pelerinden bazı kişiler alabiliyor istediği pelerini. Ben bu pelerini OptiFine'nin hangi yerinden alacağım?
Böyle bir yere atıyor burada simsiyah pelerini nasıl alacağımı bilmiyorum.
Hocam anladığım kadarıyla bu cape'i sadece labymod kullanıcılarına özel normal minecraft kullananlar göremez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı