Minecraft'ta Slime en çok hangi zorlukta çıkar?

Daha fazla  
Merhaba, Minecraft'ta Slime chunk bulmak istedim ve buldum ara sıra bakıyorum yani gerçek zamanda 1 gün full Minecraft oynuyorum en fazla 3 tane Slime çıkıyor sormak istediğim şey ben şu anda normal zorlukta oynuyorum bu slimelerin çıkması için zorluğu değiştirirsem çıkma oranı artar mı artarsa bu hangi zorluk seviyesi bilen var mı?

Hocam bunu önermem.

Slime Finder - Minecraft App
Buraya seed'inizi girip Slim'e chunku bulun. Genelde derinde çıkarlar. Yani katman kayasına kadar kazın.

Düzlük yerlerde en alt katmana gidip chunk sınırlarını açın , etrafı 10x10 Chunk şeklinde kırın.
Her Chunka çit çekin ve Slim'e çıkan yerde Slim'e chunk'ı vardır.

Hocam bunu önermem.

Düzlük yerlerde en alt katmana gidip chunk sınırlarını açın , etrafı 10x10 Chunk şeklinde kırın.
Her Chunka çit çekin ve Slim'e çıkan yerde Slim'e chunk'ı vardır.
Neden hocam? O kadar uğraşmaya gerek yok. Bu zaten göstermiyor mu? Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Slimelar genelde 11 de çıkar ama bataklıklarda da çıkar o kadar aşağıya gitmene gerek yok bir de oraya alan oluşturman lazım. Bataklık bulman içinde araman lazım zorlukla alakası yok.

Ohaa balıma tükiriyim tam çekerken Slim'e çıktı kazdığım yer bu kadar bu arada 5. seviyedeyim.

Dosya Ekleri

• miencraft.png
    miencraft.png
    258,8 KB · Görüntüleme: 777
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı