Minecraft'ta slime nasıl bulunur?

AhmetimenPower

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM - Asus Radeon 7800XT - AMD Ryzen 5 7600 - 1TB SSD - 200HZ 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben slime bulmak istiyorum. Slime finder sitesinden dünyamdaki slime chunklarını buldum bir tane tekli slime chunkı bir tane çift yani 2 tane yan yana olan slime chunkını tamamen kazdım. Yükseklikleride 5. katman kayasının 1 blok üstünden kazdım. Bazı yerlerde var katman kayası (-59'lardayım) ama sadece 1 tane slime doğdu 2 günde. Doğması için ne yapmam lazım? Kazdığım yerler tamamen düz. Emin olamadığım için 1 yeri aydınlattım 1 yeri aydınlatmadım. Şu anda kendim -50'lerde 10x10x3'lük yerler kazıyorum. Eğer o chunkta slime doğarsa farm yapacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-02 124612.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-02 124612.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2025-04-02 124647.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-02 124647.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer slime farmı yapacaksan yerin altına yapma bataklık biyomuna yap ben daha önce hem yerin altına hem de bataklık biomuna yapmıştım bataklık biyomuna yaptığım 10 kat daha verimli oldu bu videodan bakıp yaptım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de slime findera yanlış seedi girmişde olabilirsin yani hem oynadığın sürüm hem de seedin doğru mu diye kontrolda edebilirsin istersen.

hocam ayrıca farm yaparken sadece shulkercraftdan izlemenizi öneririm

Son düzenleme:
Eğer slime farmı yapacaksan yerin altına yapma bataklık biyomuna yap ben daha önce hem yerin altına hem de bataklık biomuna yapmıştım bataklık biyomuna yaptığım 10 kat daha verimli oldu bu videodan bakıp yaptım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de slime findera yanlış seedi girmişde olabilirsin yani hem oynadığın sürüm hem de seedin doğru mu diye kontrolda edebilirsin istersen.

Hocam ayrıca farm yaparken sadece shulkercraftdan izlemenizi öneririm.

Tamamdır teşekkür ederim reis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı