Çözüldü Minecraft'ta spawnpoint nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BBŞ babuş

Picopat
Yer
Babukent
Daha fazla  
Meslek
Babuştuber
Durumum çok kötü neredeyse ağlayacağım . End'de yanlışlıkla spawnpoint aldım ve dünyaya gidemiyorum. Spawnpoint kaldırma gibi bir yöntem var mıdır?

Çözüm
Durumum çok kötü neredeyse ağlayacağım . End'de yanlışlıkla spawnpoint aldım ve dünyaya gidemiyorum. Spawnpoint kaldırma gibi bir yöntem var mıdır?
Hocam buldum çözümü. /execute in minecraft: overworld run spawnpoint yazarsanız spawnpoint silinecektir. minecraft: ile overworld arasında boşluk olmasın.
Survival oynuyorsanız dünyaya gidin. Hileler aktif ise öldüğünüzde doğmak istediğiniz yere gidin ve /spawnpoint yazın. Sorun düzelecektir. Dünyaya gidemiyorsanız işte orası ayrı bir konu Tavsiyem Survival dünyalarında Spawnpoint vb. hileler kullanmayın tadı kaçıyor.

Evin koordinatını biliyorsa gitmesine de gerek yok aslında. NBT Explorer ile ilk doğduğu yere evi yakınsa oradan bulabilir koordinatları.

Spawnpoint çektiğinize göre hile kullanıyorsunuz. Hile ile de dünyaya dönün. Veya dragonu öldürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…