BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 5 Eylül 2021 #1 Durumum çok kötü neredeyse ağlayacağım . End'de yanlışlıkla spawnpoint aldım ve dünyaya gidemiyorum. Spawnpoint kaldırma gibi bir yöntem var mıdır?
Durumum çok kötü neredeyse ağlayacağım . End'de yanlışlıkla spawnpoint aldım ve dünyaya gidemiyorum. Spawnpoint kaldırma gibi bir yöntem var mıdır?
Çözüm Limosed 5 Eylül 2021 BBŞ babuş dedi: Durumum çok kötü neredeyse ağlayacağım . End'de yanlışlıkla spawnpoint aldım ve dünyaya gidemiyorum. Spawnpoint kaldırma gibi bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam buldum çözümü. /execute in minecraft: overworld run spawnpoint yazarsanız spawnpoint silinecektir. minecraft: ile overworld arasında boşluk olmasın.
BBŞ babuş dedi: Durumum çok kötü neredeyse ağlayacağım . End'de yanlışlıkla spawnpoint aldım ve dünyaya gidemiyorum. Spawnpoint kaldırma gibi bir yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam buldum çözümü. /execute in minecraft: overworld run spawnpoint yazarsanız spawnpoint silinecektir. minecraft: ile overworld arasında boşluk olmasın.
KS KS BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 5 Eylül 2021 #21 Limosed dedi: ... en azından çözüm olarak işaretleyebilir misiniz? Başkası bu sorunu yaşayıp arattığında konuyu görünce nasıl çözüleceğini görsünler. Genişletmek için tıkla... İşaretledim, hayırlı günler diliyorum herkese. Artı 0 Eksi
Limosed dedi: ... en azından çözüm olarak işaretleyebilir misiniz? Başkası bu sorunu yaşayıp arattığında konuyu görünce nasıl çözüleceğini görsünler. Genişletmek için tıkla... İşaretledim, hayırlı günler diliyorum herkese.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.261 Makaleler 20 Çözümler 184 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Diğer: PHILIPS 242E1GZ Logitech Z313 Rampage R74 Glorious Model O 1000 Mbps fiber internet ------------------ Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #22 Bu arada oyunu orijinal mi korsan mı oynuyorsunuz? Orijinal oynuyorsanız bedwars vb. girebiliriz isterseniz tabii. Artı 0 Eksi
Bu arada oyunu orijinal mi korsan mı oynuyorsunuz? Orijinal oynuyorsanız bedwars vb. girebiliriz isterseniz tabii.
KS KS BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 5 Eylül 2021 #23 pedroz_1999 dedi: Bu arada oyunu orijinal mi korsan mı oynuyorsunuz? Orijinal oynuyorsanız bedwars vb. girebiliriz isterseniz tabii. Genişletmek için tıkla... Oyunum orjinal. Ama, pek online oynamıyorum. Artı 0 Eksi
pedroz_1999 dedi: Bu arada oyunu orijinal mi korsan mı oynuyorsunuz? Orijinal oynuyorsanız bedwars vb. girebiliriz isterseniz tabii. Genişletmek için tıkla... Oyunum orjinal. Ama, pek online oynamıyorum.