Laqud Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Kendi bilgisayarimdan sunucu açtım ama IP nasıl verilir bilmiyorum. Yardimci olabilecek var mi?
Merhaba arkadaşlar. Kendi bilgisayarimdan sunucu açtım ama IP nasıl verilir bilmiyorum. Yardimci olabilecek var mi?
Çözüm x.OzgunBey.x 31 Mayıs 2025 Modemden Statik IP açıp tüm ayarlamaları yaptıysanız sitede karşınıza çıkan kendi IP’niz ile sunucuya girebilirsiniz. https://www.whatismyip.com/
Modemden Statik IP açıp tüm ayarlamaları yaptıysanız sitede karşınıza çıkan kendi IP’niz ile sunucuya girebilirsiniz. https://www.whatismyip.com/
Bitaap Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #11 Laqud dedi: Sunucu Spigot olarak kurulu ama icine hiç plugin atmadim. Genişletmek için tıkla... Vanilla ya da Fabric olarak kurup deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Laqud dedi: Sunucu Spigot olarak kurulu ama icine hiç plugin atmadim. Genişletmek için tıkla... Vanilla ya da Fabric olarak kurup deneyebilirsiniz.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 638 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #12 Sen ya Hamachi ile port açmalısın, yada modemden Statik IP ayarlamalısın. Daha Statik IP bile bilmiyorsan girememesi normal. Artı 0 Eksi
Sen ya Hamachi ile port açmalısın, yada modemden Statik IP ayarlamalısın. Daha Statik IP bile bilmiyorsan girememesi normal.
KS KS Laqud Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #13 x.OzgunBey.x dedi: Sen ya Hamachi ile port açmalısın, ya da modemden statik IP ayarlamalısın. Daha statik IP bile bilmiyorsan girememesi normal. Genişletmek için tıkla... Playit ile hallettim. Artı 0 Eksi
x.OzgunBey.x dedi: Sen ya Hamachi ile port açmalısın, ya da modemden statik IP ayarlamalısın. Daha statik IP bile bilmiyorsan girememesi normal. Genişletmek için tıkla... Playit ile hallettim.