Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Hiç beklemeden sunucu açmak istiyorum. Kullanabileceğim bir site veya uygulama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 13 Şubat 2021 #2 Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Şubat 2021 #3 Aternos kullanabilirsiniz ama bazen bekletebiliyor ne yazık ki.
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 278101 dedi: Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Genişletmek için tıkla... Aternos muhteşem,ben kullandım cidden güzel site.
278101 dedi: Aternos | Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Minecraft Sunucuları. Ücretsiz. Sınırsız. Tamamen senin Minecraft sunucun, sadece senin ve sonsuza kadar ücretsiz. aternos.org Genişletmek için tıkla... Aternos muhteşem,ben kullandım cidden güzel site.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #5 Aternos kullanabilirsiniz. Fakat eğer çok sıra varsa VPN kullanmanızı tavsiye ederim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Şubat 2021 #6 Paranız varsa daha iyi şeyler önerebilirim.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.797 Çözümler 24 13 Şubat 2021 #7 Callisto1232 dedi: Aternos kullanabilirsiniz. Fakat eğer çok sıra varsa VPN kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... VPN'ni kanada ile kullanmasını öneririm diğerleri bazen sıkıntı çıkarıyor. Bir de gizli sekmeden girmeli hesap oluştururken falanda.
Callisto1232 dedi: Aternos kullanabilirsiniz. Fakat eğer çok sıra varsa VPN kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... VPN'ni kanada ile kullanmasını öneririm diğerleri bazen sıkıntı çıkarıyor. Bir de gizli sekmeden girmeli hesap oluştururken falanda.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 13 Şubat 2021 #8 Hakan_goleli dedi: Hiç beklemeden sunucu açmak istiyorum. Kullanabileceğim bir site veya uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... soul node net kullan kanka 3 gb ram ve bekletme yok nodeleri lagsız paralı olanını kullanıyorum efsane bir site aternosun laglı sunucularında oynamana gerek yok
Hakan_goleli dedi: Hiç beklemeden sunucu açmak istiyorum. Kullanabileceğim bir site veya uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... soul node net kullan kanka 3 gb ram ve bekletme yok nodeleri lagsız paralı olanını kullanıyorum efsane bir site aternosun laglı sunucularında oynamana gerek yok
liluwu Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #9 Kendinize ucuz bir VDS server alarak istediğiniz oyun sunucusunu açabilirsiniz.
L Lebend Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #10 Aternos kullanabilirsin ama hesabını VPN ile aç aternosa her zaman VPN ile gir bekletmeden açıyor sunucuyu
Aternos kullanabilirsin ama hesabını VPN ile aç aternosa her zaman VPN ile gir bekletmeden açıyor sunucuyu