Minecraft'ta Sunuculara Girerken "java.lang.NullPointerException" Hatası

Bil_Berk

Kilopat
Arkadaşlar oyunda ne yaptıysam yapayım( Java'yı silip yükledim, eski sürüm denedim, Minecraft'ı silip yükledim) bir türlü bu hatadan kurtulamadım. Ne serverlere ne de singleplayer oyunlara girebiliyorum. Kısaca oyun singleplayerde yükleme ekranı tamamlanınca hata veriyor yani açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

dsss.png
ddsa.png
dsa.png
adsas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son sürüm değilde Java SE Environment 7 kurarsanız daha iyi. 8'de ben de sıkıntı yaşamıştım, eski sürüm daha kararlı. Bir de öyle deneyin.
Hocam link verirseniz sevinirim ben de öle yapmayı denemiştim ama dediğiniz sürümü bulamamıştım yardımcı olursanız sevinirim :) (Bir de eski PC yani formak öncesinde Java 8 vardı ama sorun yoktu hala anlayamadım.
Son sürüm değilde Java SE Environment 7 kurarsanız daha iyi. 8'de ben de sıkıntı yaşamıştım, eski sürüm daha kararlı. Bir de öyle deneyin.
Hocam Java SE 7 de bayağı eski sanırım çünkü yeni sürümlerde 11 var.
Hocam anlayamadığım bir şekilde Java'yı silmeme rağmen hala güvenli duvarına Java izini istiyor acaba Java'yı nasıl tam silerim ki.
Hocam Java ile ilgili PC'de bir dosya yok ama oyun anamenüue giriyor serverlere gelince güvenlik duvarı izni istiyor nomalde Java yokken Minecraft açılmaz. Bir de ben HDD'deki verileri kopyalıyıp SSD me atmıştım Boot SSD üstünde fakat eski HDD'm de takılı konumda acaba sıkıntı HDD ya da SSD değil midir yoksa HDD'de bulunan Java bunu etkiliyor olabilir mi? HDD'de Windows bulunmakta. SSD'ye bir şey olursa diye odaki verileri silmedim. Fakat Java ile ilgili hiçbir veri bulamadım HDD'de.

ss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunda ne yaptıysam yapayım( Java'yı silip yükledim, eski sürüm denedim, Minecraft'ı silip yükledim) bir türlü bu hatadan kurtulamadım. Ne serverlere ne de singleplayer oyunlara girebiliyorum. Kısaca oyun singleplayerde yükleme ekranı tamamlanınca hata veriyor yani açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Eki Görüntüle 424461Eki Görüntüle 424458Eki Görüntüle 424459Eki Görüntüle 424460
Modlu giriyorsun Serverde mod yoksa giremezsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı