cristi Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 70 13 Eylül 2022 #1 Minecraft'ta Aternos'ta bir sunucu kurdum ve girerken böyle bir hata aldım fakat ne yapacağımı bilemedim bir çözümü var mıdır?
Minecraft'ta Aternos'ta bir sunucu kurdum ve girerken böyle bir hata aldım fakat ne yapacağımı bilemedim bir çözümü var mıdır?
00PARZIVAL00 Picopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 520 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Eylül 2022 #2 Java güncel mi? @cristi, araştırdım biraz, fakat bir şey bulamadım sanırım. Bu arada map hazır mı, yoksa otomatik map mi? Son düzenleme: 13 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Java güncel mi? @cristi, araştırdım biraz, fakat bir şey bulamadım sanırım. Bu arada map hazır mı, yoksa otomatik map mi?
KS KS cristi Centipat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 70 13 Eylül 2022 #3 00PARZIVAL00 dedi: Java güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet güncel 00PARZIVAL00 dedi: Java güncel mi? Genişletmek için tıkla... herhangi bir bilginiz yok mu? 00PARZIVAL00 dedi: Java güncel mi? @cristi, araştırdım biraz, fakat bir şey bulamadım sanırım. Bu arada map hazır mı, yoksa otomatik map mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik map Son düzenleme: 13 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
00PARZIVAL00 dedi: Java güncel mi? Genişletmek için tıkla... evet güncel 00PARZIVAL00 dedi: Java güncel mi? Genişletmek için tıkla... herhangi bir bilginiz yok mu? 00PARZIVAL00 dedi: Java güncel mi? @cristi, araştırdım biraz, fakat bir şey bulamadım sanırım. Bu arada map hazır mı, yoksa otomatik map mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik map