merdolas Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Tek biyomda (çöl) dünya açtım her şeyi yaptım ama biyomdan dolayı bazı şeyler yapılmıyor artık ve çok sıkıcı bir hale gelmeye başladı bunu nasıl düzeltirim bir yolu var mı ya da yeni dünya mı açmam gerekiyor?
Merhaba. Tek biyomda (çöl) dünya açtım her şeyi yaptım ama biyomdan dolayı bazı şeyler yapılmıyor artık ve çok sıkıcı bir hale gelmeye başladı bunu nasıl düzeltirim bir yolu var mı ya da yeni dünya mı açmam gerekiyor?
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.712 Çözümler 11 6 Mayıs 2025 #2 MCEdit ile yuklenmemis chunklarin biom larini degistirebiliyordun hatirladigim kadariyla ancak save dosyani bozma ihtimali var bilgin olsun.
MCEdit ile yuklenmemis chunklarin biom larini degistirebiliyordun hatirladigim kadariyla ancak save dosyani bozma ihtimali var bilgin olsun.
merdolas Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Priviyet Putin dedi: Mcedit ile yuklenmemis chunklarin biom larini degistirebiliyordun hatirladigim kadariyla ancak save dosyani bozma ihtimali var bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
Priviyet Putin dedi: Mcedit ile yuklenmemis chunklarin biom larini degistirebiliyordun hatirladigim kadariyla ancak save dosyani bozma ihtimali var bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı?
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.712 Çözümler 11 6 Mayıs 2025 #4 merdolas dedi: Konuyla ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı? Konuyla ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam cok eski bir video %99 calismayacak ama yeni dunya acip bir deneyin calisip calismadigini. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
merdolas dedi: Konuyla ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı? Konuyla ilgili bilgi alabileceğim bir kaynak var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam cok eski bir video %99 calismayacak ama yeni dunya acip bir deneyin calisip calismadigini. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et