IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 17 Aralık 2022 #1 Premium hesabım, çok oyunculuda skinim gözüküyor ama Aternos'da ve tek oyunculuda skinim gözükmüyor sebebi nedir? Son düzenleme: 17 Aralık 2022
Premium hesabım, çok oyunculuda skinim gözüküyor ama Aternos'da ve tek oyunculuda skinim gözükmüyor sebebi nedir?
Nikko12 Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2022 #11 IX. Corleone dedi: Hocam eskiden (T)launcher'dan oynardım ama çok sorun çıkarıyor ve güvenemiyorum premium ile giriş yapmaya. Genişletmek için tıkla... Hocam skinsiz oynamak istiyorsanız, başka alternatif göremiyorum ben. (t)Launcher'a premium ile giriyorum ve hiçbir sıkıntı olmuyor, yine de siz bilirsiniz; iyi forumlar. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Hocam eskiden (T)launcher'dan oynardım ama çok sorun çıkarıyor ve güvenemiyorum premium ile giriş yapmaya. Genişletmek için tıkla... Hocam skinsiz oynamak istiyorsanız, başka alternatif göremiyorum ben. (t)Launcher'a premium ile giriyorum ve hiçbir sıkıntı olmuyor, yine de siz bilirsiniz; iyi forumlar.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 IX. Corleone dedi: Premium hesabım, çok oyunculuda skinim gözüküyor ama Aternos'da ve tek oyunculuda skinim gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... skins restorer plugini kurup /skin set yazıp isminizi girerseniz gözükür IX. Corleone dedi: Premium hesabım, çok oyunculuda skinim gözüküyor ama Aternos'da ve tek oyunculuda skinim gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... skins restorer plugini kurup /skin set yazıp isminizi girerseniz gözükür Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Premium hesabım, çok oyunculuda skinim gözüküyor ama Aternos'da ve tek oyunculuda skinim gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... skins restorer plugini kurup /skin set yazıp isminizi girerseniz gözükür IX. Corleone dedi: Premium hesabım, çok oyunculuda skinim gözüküyor ama Aternos'da ve tek oyunculuda skinim gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... skins restorer plugini kurup /skin set yazıp isminizi girerseniz gözükür