Minecraft'ta ücretsiz modlu server nasıl kurulur?

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Modpack Minecraft oynamak istiyoruz 4 kişiyiz. Sunucu açmayı bir türlü beceremedik 2 saattir uğraşıyoruz, Hamachi ile bağlanıp IP adresini vs denedik olmadı. Forge indirerek server kurmayı denedik hata verdi. Ücretsiz şekilde nasıl yapabiliriz?

Essential denediniz mi? Ayrıca orijinal mi?

Orijinal oynuyorsanız Essential Mod kurabilirsiniz.

Korsan oynuyorsanız internetten sunucu kiralayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal oynuyorsanız Essential Mod kurabilirsiniz.

Korsan oynuyorsanız internetten sunucu kiralayabilirsiniz.

Orijinal 1 kişide var sadece.

Essential denediniz mi? Ayrıca orijinal mi?

Ücretsiz yok mu acaba çözümü?

Orijinal 1 kişide var sadece.

Game Pass kodu alabilir veya hesap kiralayabilirsiniz. Başka bir hesaba geçeceğiniz zaman eşyaları sandığa koyup çıkarsınız. Biz arkadaşlarla oynarken game pass trial kodu alıp çözmüştük. Daha önce game pass alınmamış bir hesap olması gerekiyor tabii.

Ücretsiz yok mu acaba çözümü?

Hamachi bizde oluyordu ancak bir arkadaşımız çok laglı oynadığı için onu bıraktık mecburen. Aklıma ücretsiz çözüm gelmiyor maalesef.

Game Pass kodu alabilir veya hesap kiralayabilirsiniz. Başka bir hesaba geçeceğiniz zaman eşyaları sandığa koyup çıkarsınız. Biz arkadaşlarla oynarken game Pass trial kodu alıp çözmüştük. Daha önce game Pass alınmamış bir hesap olması gerekiyor tabii.

Hamachi bizde oluyordu ancak bir arkadaşımız çok laglı oynadığı için onu bıraktık mecburen. Aklıma ücretsiz çözüm gelmiyor maalesef.

Hamachi nasıl yaptığınızı anlatır mısınız peki? Biz birbirimize bağlandık birimiz oyuna girdi, Lan'a açtı oyunu. IPv4 adresi: Port denedik girmeyi olmadı.

Hamachi nasıl yaptığınızı anlatır mısınız peki? Biz birbirimize bağlandık birimiz oyuna girdi, Lan'a açtı oyunu. IPv4 adresi: Port denedik girmeyi olmadı.

Dediğiniz gibi yaptım. Host ben oluyordum genelde.

Bir ağ açıyorum, ardından arkadaşlarım o ağa katılıyor. Sonrasında IPv4-Port üzerinden bağlanıyorlar. Hostunuzda bir sorun olabilir mi? Başka biri ağ kurduğunda düzelir belki.

Dediğiniz gibi yaptım. Host ben oluyordum genelde.

Bir ağ açıyorum, ardından arkadaşlarım o ağa katılıyor. Sonrasında IPv4-port üzerinden bağlanıyorlar. Hostunuzda bir sorun olabilir mi? Başka biri ağ kurduğunda düzelir belki.

Paralı olarak hangi sunucuyu alabiliriz peki? Ve sunucu aldığımızda istediğimiz modpacki yükleyebilir miyiz sunucuya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı