xXpuff Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:27 #1 Merhaba, VDS satın aldım geçen gün, bugün girebilme şansım oldu. Amacım ChickenSMP'de AFK bırakmak. AFK Client indirdim, her şeyi ayarladım fakat "VPN/proxy kullanımını bu sunucuya girerken kapatmalısınız" tarzı bir hata verdi. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:47
Merhaba, VDS satın aldım geçen gün, bugün girebilme şansım oldu. Amacım ChickenSMP'de AFK bırakmak. AFK Client indirdim, her şeyi ayarladım fakat "VPN/proxy kullanımını bu sunucuya girerken kapatmalısınız" tarzı bir hata verdi. Çözümü var mıdır?
Seltsam Picopat Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:34 #2 Merhaba, ChickenNW sanırım Türkiye dışı giriş kabul etmiyor ve bunun yanında da proxy koruması var. Ben de WARP kullanırken giremiyorum. Artı 0 Eksi
Merhaba, ChickenNW sanırım Türkiye dışı giriş kabul etmiyor ve bunun yanında da proxy koruması var. Ben de WARP kullanırken giremiyorum.