Minecraft'ta videodaki gibi yapılar nasıl oluşturulur?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Yani Minecraft hiç bilmiyorum bir kez oynamadım bile ama modelleme ile ilgilendiğimden ilgi çekici geldi ve çok hoşuma gitti.
Rica etsem bunun yapımıyla ilgili video veya herhangi bir kaynak atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun yapımı derken neyden bahsettiğinizi anlamadım, tamamen yaratıcılığınızla alakalı bir mesele.

Bunun yapımı derken neyden bahsettiğinizi anlamadım, tamamen yaratıcılığınızla alakalı bir mesele.

Yapımı derken hocam yani hiç alet edavat kullanımı vs bilmiyorum bunlarla ilgili öğretici videolar var mı. Bir yapı için gereken bilgiler neler ne nasıl kullanılır falan gibi

Yapımı derken hocam yani hiç alet edavat kullanımı vs bilmiyorum bunlarla ilgili öğretici videolar var mı. Bir yapı için gereken bilgiler neler ne nasıl kullanılır falan gibi
Bunları bilmene gerek yok, oyunda yaratıcı mod var. Sınırsız istediğin eşyaya ulaşabiliyorsun.

Bunları bilmene gerek yok, oyunda yaratıcı mod var. Sınırsız istediğin eşyaya ulaşabiliyorsun.

Kardeşim bilmem gereken noktalar bunlardı zaten. Yani yapıları yaparken böyle 3d programlardaki gibi bir extrude bevel verme gibi komutlar yok galiba dümdüz inşaa ediyorsun anladığım kadarıyla.

ve hangi sürümünü indirmemi önerirsin?

Kardeşim bilmem gereken noktalar bunlardı zaten. Yani yapıları yaparken böyle 3d programlardaki gibi bir extrude bevel verme gibi komutlar yok galiba dümdüz inşaa ediyorsun anladığım kadarıyla.

ve hangi sürümünü indirmemi önerirsin?
Daha fazla blok olması açısından son sürümü indirebilirsin sanırım. Komutlar şu an oyunun içinden yapılabiliyor mu bilmiyorum ama modlarla kesinlikle yapılıyordur. O konu hakkında çok bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı