Keremo12 Femtopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #1 Merhaba, ben arkadasım kendi mailini (yan hesabı) bana verdi ve içinde devam eden bir Xbox Game Pass Ultimate var ama Minecraft'ta giremiyorum. Denemeyi oyna yazıyor. Dosya Ekleri Mc sıkıntı.PNG 2,7 MB · Görüntüleme: 156 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2021
Merhaba, ben arkadasım kendi mailini (yan hesabı) bana verdi ve içinde devam eden bir Xbox Game Pass Ultimate var ama Minecraft'ta giremiyorum. Denemeyi oyna yazıyor.
B4TUR Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 8 Ocak 2022 #11 redlions dedi: Nasıl yani? SS atabilirmisiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2022.01.08 - 21.55.06.61.png 2 MB · Görüntüleme: 54 Artı 0 Eksi
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #12 Daha önce Microsoft Store'dan bu hesap ile oturum açmadınız mı? Artı 0 Eksi
B4TUR Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 8 Ocak 2022 #13 redlions dedi: Daha önce Microsoft Store'dan bu hesap ile oturum açmadınız mı? Genişletmek için tıkla... O hesap açık zaten diğer türlü Game Pass kullanamam ki. Artı 0 Eksi
redlions dedi: Daha önce Microsoft Store'dan bu hesap ile oturum açmadınız mı? Genişletmek için tıkla... O hesap açık zaten diğer türlü Game Pass kullanamam ki.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #14 B4TUR dedi: O hesap açık zaten diğer türlü Game Pass kullanamam ki. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı değiştir derken o anda kendi hesabınızda oturumu kapat yazacak. Ona basın ondan sonra o hesaba tekrar girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
B4TUR dedi: O hesap açık zaten diğer türlü Game Pass kullanamam ki. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı değiştir derken o anda kendi hesabınızda oturumu kapat yazacak. Ona basın ondan sonra o hesaba tekrar girmeyi deneyin.
B4TUR Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 8 Ocak 2022 #15 redlions dedi: Hocam hesabı değiştir derken o anda kendi hesabınızda oturumu kapat yazacak. Ona basın ondan sonra o hesaba tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi ama yine olmadı. Artı 0 Eksi
redlions dedi: Hocam hesabı değiştir derken o anda kendi hesabınızda oturumu kapat yazacak. Ona basın ondan sonra o hesaba tekrar girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi ama yine olmadı.