Adamların evini işgal edip,feth etmis gibi yerleşiyorsun ve adamlarda evlerini vatanlarını kurtarmak için civardaki hükumetlere bildiriyorlar.Merhaba. Arkadaşlarla oynarken yağmacıların malikanesine yerleşmeye karar verdik. Sürekli öldürüyoruz öldürüyoruz bitmiyor. Evin çoğu yerini de değiştirdik. Hala doğuyorlar. Ne yapmalıyız?
Merhaba. Arkadaşlarla oynarken yağmacıların malikanesine yerleşmeye karar verdik. Sürekli öldürüyoruz öldürüyoruz bitmiyor. Evin çoğu yerini de değiştirdik. Hala doğuyorlar. Ne yapmalıyız?
Gitmeyecem.Adamların evini işgal edip,feth etmis gibi yerleşiyorsun ve adamlarda evlerini vatanlarını kurtarmak için civardaki hükumetlere bildiriyorlar.
Sürekli sürekli geliyorlar. Ya gidecen,ya gidecen
Yaptık ta çatıya falan kaçıyorlar. Deli ettiler. İlla evlerini mi yakayım?Demir golem yapın malikanenin farklı yerlerine belli bir süre güvenlik görevi göreceklerdir.
Mansionda 1.katta oda başına 1-3 intikamcı(vindicator olarak geçer) 2.katta ise 1-3 intikamcı +evokerlar doğuyor eğer javadaysanız ve çok eski bir sürümde değilseniz herbiri 1kere spawnlanıyo ve keserseniz bir daha doğmuyolar belki malikane çok büyükse farklı odalardan gelmeye devam ediyo olabilirler. Tabi bu durum sadece illeger sınıfı için geçerli normal moblardan korunmak için aydınlatma gerekli.Merhaba. Arkadaşlarla oynarken yağmacıların malikanesine yerleşmeye karar verdik. Sürekli öldürüyoruz öldürüyoruz bitmiyor. Evin çoğu yerini de değiştirdik. Hala doğuyorlar. Ne yapmalıyız?
Emin değilim ancak minecraft sadece outpostları spawn noktası alıyodu ve yapıyı yok etseniz dahi pillagerlar spawn oluyodu diye hatırlıyorum.Hocam bildiğim kadarıyla Minecraft orayı direkt yağmacı spawn noktası olarak aldığı için temizlemen imkansız.
1.20.1'de oynuyoruz. Kessek dahi doğuyorlar. Işıklandırmayı yaparız girince. Olmadı yok ederiz. Teşekkürler.Mansionda 1.katta oda başına 1-3 intikamcı(vindicator olarak geçer) 2.katta ise 1-3 intikamcı +evokerlar doğuyor eğer javadaysanız ve çok eski bir sürümde değilseniz herbiri 1kere spawnlanıyo ve keserseniz bir daha doğmuyolar belki malikane çok büyükse farklı odalardan gelmeye devam ediyo olabilirler. Tabi bu durum sadece illeger sınıfı için geçerli normal moblardan korunmak için aydınlatma gerekli.
Emin değilim ancak minecraft sadece outpostları spawn noktası alıyodu ve yapıyı yok etseniz dahi pillagerlar spawn oluyodu diye hatırlıyorum.
Garip bir durum hocam yanlızca 1defa doğuyolar diye biliyordum hatta şimdi wikidenden baktım dediğim gibi çıktı. Çan kullanarak hepsinin temizlendiğinden ve tüm köşkü gezdiğinizden emin olduysanız malesef aklıma başka birşey gelmiyor.1.20.1'de oynuyoruz. Kessek dahi doğuyorlar. Işıklandırmayı yaparız girince. Olmadı yok ederiz. Teşekkürler.
Mod da var aslında, ondan olabilir mi?Malikane içindeki Illagerlerı öldürünce tekrar doğmamaları gerek arkadaşın da dediği gibi. Sürüm kaynaklı olabilir belki sorunun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.