Kısa kesmek isteyen spoiler'ı okumasın isteyen okuyabilir bildiğin hikaye anlattım.
Arkadaşlarımla aternos sunucusu açtık. Kar biyomunda yerleştik ve bir kez 3-4 yağmacı evimize geldi. Onları öldürdük kolayca, kötü kehanet büyüsü aldık mı hatırlamıyorum ama geldiyse de süt içerek büyüyü kaldırdığımzıdan eminim. Yağmacılar bir kaç kez daha geldiler. Her geldiklerinde daha da güçlendiler. Sayıları artıyor ve yıkıcı getiriyorlar. Düşürdükleri flamayı eve asmıştım, ondan dolayı mı diyip flamayı kaldırdım ama hala geldiler.
Bir yerden sonra 5 dakikada bir gelmeye başladılar ve ben nerde olursam olayım geliyorlardı. Ben maden yaparken bile geldiler
neyse ki sadece 1 tanesi gelmişti kolayca öldürdüm. Outpost'larını bulduk gittik oradaki yağmacıları öldürdük ama gelmeye devam ettiler. Köye gittik oraya baskın attılar yine öldürdük kendilerini. Sonrasında size yemin ediyorum 15 baskın gücünde yağmacı evi bastılar. 15'i sallamadım, çaldıkları keçiboynuzu var ya baskının geldiğini haber eden bir ses çıkarıyor, o sesten tam 15 kez çaldı (saydım). 15 tane falan uyandırıcı, herhalde bi' 20 tane yıkıcı ve çok sayıda arbaletli/baltalı yağmacı eve bastılar. Creative'e geçip öldürdük valla hiç uğraşamazdık. Sonra uzun bir süre gelmediler. Malikhanelerine gittik orayı yağmaladık. Sonra ben evden epey uzaktayken keçiboynuzu sesi geldi. Ben eve doğru kaçmaya başladım ama ses gelmeye devam etti ve sürekli yağmacı grupları yolumu kestiler. Bu kez de ses 5 kez geldi. Yine creative'e geçip öldürdük mecbur. Bir de artık çok güçlüler, intikamcıların baltası ve yağmacıların arbaletleri büyülü oluyor. Her postada daha çok sayıda oluyorlar.
Aternos sunucusunda sürekli yağmacı baskınları yiyoruz ve sorun bende. Ben nereye gidersem gideyim orayı basıyorlar. Ben yokken arkadaşlarım oynadığında hiç baskın yemiyorlar. Beni madende bile basıyorlar. En sonunda iki kez 15 baskın gücünde geldiler. Her baskından sonra kötü kehanet büyüsünü de kaldırıyoruz. Oyun oynatmıyor adamlar. Bunların spawn olmasını engelleyen komut vs. var mıdır? Gerçekten uğraşamıyoruz artık
Arkadaşlarımla aternos sunucusu açtık. Kar biyomunda yerleştik ve bir kez 3-4 yağmacı evimize geldi. Onları öldürdük kolayca, kötü kehanet büyüsü aldık mı hatırlamıyorum ama geldiyse de süt içerek büyüyü kaldırdığımzıdan eminim. Yağmacılar bir kaç kez daha geldiler. Her geldiklerinde daha da güçlendiler. Sayıları artıyor ve yıkıcı getiriyorlar. Düşürdükleri flamayı eve asmıştım, ondan dolayı mı diyip flamayı kaldırdım ama hala geldiler.
Bir yerden sonra 5 dakikada bir gelmeye başladılar ve ben nerde olursam olayım geliyorlardı. Ben maden yaparken bile geldiler
Aternos sunucusunda sürekli yağmacı baskınları yiyoruz ve sorun bende. Ben nereye gidersem gideyim orayı basıyorlar. Ben yokken arkadaşlarım oynadığında hiç baskın yemiyorlar. Beni madende bile basıyorlar. En sonunda iki kez 15 baskın gücünde geldiler. Her baskından sonra kötü kehanet büyüsünü de kaldırıyoruz. Oyun oynatmıyor adamlar. Bunların spawn olmasını engelleyen komut vs. var mıdır? Gerçekten uğraşamıyoruz artık
Son düzenleyen: Moderatör: