LLuser Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Minecraft Wiki'de buna ilişkin bir başlık var ama yine de halka sormak istedim. En iyi zırh nedir? (Demirci deseni falan dahil.)
Minecraft Wiki'de buna ilişkin bir başlık var ama yine de halka sormak istedim. En iyi zırh nedir? (Demirci deseni falan dahil.)
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 818 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 LLuser dedi: Minecraft Wiki'de buna ilişkin bir başlık var ama yine de halka sormak istedim. En iyi zırh nedir? (Demirci deseni falan dahil.) Genişletmek için tıkla... https://www.namehero.com/gaming-blog/best-armor-enchantments-in-minecraft-tier-list/
LLuser dedi: Minecraft Wiki'de buna ilişkin bir başlık var ama yine de halka sormak istedim. En iyi zırh nedir? (Demirci deseni falan dahil.) Genişletmek için tıkla... https://www.namehero.com/gaming-blog/best-armor-enchantments-in-minecraft-tier-list/
elliewilliamsaaşığım Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 reis en iyi zırh bence kişiden kişiye değişebilir
furkan1343 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz: Lenovo yoga slim 6i GPU: İris xe graphics Cpu: Intel Core i5-1240P (12th Gen), 1.70 GHz (enfektre evo i5) Ram: 8 GB SSD: 700 GB Hard disk: Yok Ekran tazeleme hızı: 60 HZ Panel: IPS veya OLED Çözünürlük: 2880x1800 Parlaklık: 300-400 nit Ana kart: LENOVO LNVNB161216 inç: 14 inç Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 LLuser dedi: Minecraft Wiki'de buna ilişkin bir başlık var ama yine de halka sormak istedim. En iyi zırh nedir? (demirci deseni falan dahil.) Genişletmek için tıkla... Hocam kafanıza su adaptasyonu onarım ve P4 göğüslüğe elitra koyun ve kırılmazlık ile onarım basın. Pantalona ateş koruması kırılmazlık ve onarım basın. Botada patlama koruması onarım kırılmazlık basın.
LLuser dedi: Minecraft Wiki'de buna ilişkin bir başlık var ama yine de halka sormak istedim. En iyi zırh nedir? (demirci deseni falan dahil.) Genişletmek için tıkla... Hocam kafanıza su adaptasyonu onarım ve P4 göğüslüğe elitra koyun ve kırılmazlık ile onarım basın. Pantalona ateş koruması kırılmazlık ve onarım basın. Botada patlama koruması onarım kırılmazlık basın.