Çözüldü Minecraft'ta yapılan baskın farmı bir anda bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bilmediğimden dolayı soruyorum, realm ne oluyor? Oynamak için bir sunucu sağlayıcısından hizmet alıyor musunuz?

Bilmediğimden dolayı soruyorum, Realm ne oluyor? Oynamak için bir sunucu sağlayıcısından hizmet alıyor musunuz?

Bedrock kişisel sunucuyu izin verir. Bunun için uygulamaya aylık 20 TL ödüyoruz ve 10 kişiye kadar oynayabiliyoruz. Sınırsız üye ekleyebiliyoruz ve en iyisi sunucu her zaman açık. Bedrock'ta bir dünyadaysanız arkadaşlarınız katılabilir ama siz çıktığınız zaman onlarda çıkmak zorunda kalır. Bu yüzden realmsı tercih ediyoruz.

Anladım, maalesef sorunun çözümünü bilmiyorum.

YouTube'den bakarak yapmanı öneririm. Yeni güncellemelerle bazı farmları devre dışı bırakıyor olabilirler.

YouTube'den bakarak yapmanı öneririm. Yeni güncellemelerle bazı farmları devre dışı bırakıyor olabilirler.

Ne demek.

Javada arkadaşlarla oynarken de böyle bir sorunla karşılaşmıştık. Bedrockta olur mu bilmiyorum da, baskın olurken baskıncıların çıktığı yerin yukarısına bir köylü daha koyun. Baskıncılar belirli bir süre köylü göremeyince kayboluyor diye biliyorum.

Deneyeceğim. Sağ ol.
Sorunu çözdüm. Yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Sorun köylünün uzak kalmasından dolayıymış. Yakınlaştırınca çözüldü. Açıkçası aklıma geldi ama başka bir nedenden dolayıysa boşuna uğraşmayayım diye yapmadım. Size de dünyadan bir kare bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…