Q Quantinum Hectopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #31 BGSGP dedi: @MehmetSLH ifşa! Dünyanın en güzel ************* :O Çok şaşıracaksınız! (!) @Quantinum ifşa! Diamond House Minecraft Map (!) Genişletmek için tıkla... Minecraft'taki mükemmel ve olağanüstü olan evimi çalıp Google da paylaşmışlar telif atabilir miyim? (yapmak için 2 günümü harcadım) Bir şey fark ettim ev benim değilmiş sürümde 1.6.6 yazıyor ben zaten 1.9 da oynamaya başladım nasıl oluyor bu iş.
BGSGP dedi: @MehmetSLH ifşa! Dünyanın en güzel ************* :O Çok şaşıracaksınız! (!) @Quantinum ifşa! Diamond House Minecraft Map (!) Genişletmek için tıkla... Minecraft'taki mükemmel ve olağanüstü olan evimi çalıp Google da paylaşmışlar telif atabilir miyim? (yapmak için 2 günümü harcadım) Bir şey fark ettim ev benim değilmiş sürümde 1.6.6 yazıyor ben zaten 1.9 da oynamaya başladım nasıl oluyor bu iş.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #32 @SadeceBirİnsanAHuman hocam ilk bakışta hoş duruyor yapılarınız ama inceleyince basit oldukları baya belli. Gerçi ben onu da yapmadım daha önce. Hayal gücüm pek iyi değil.
@SadeceBirİnsanAHuman hocam ilk bakışta hoş duruyor yapılarınız ama inceleyince basit oldukları baya belli. Gerçi ben onu da yapmadım daha önce. Hayal gücüm pek iyi değil.
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #33 Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 22 Mayıs 2023 #34 Emrepkr dedi: Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Genişletmek için tıkla... Akşama kadar bile yanmadı. Hatta ikindiye.
Emrepkr dedi: Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Genişletmek için tıkla... Akşama kadar bile yanmadı. Hatta ikindiye.