okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Şöyle bir sorunum var zamanla oyunda durdukça yazılar bozulmaya başlıyor. Sürüm 1.21.5 Sistem: Intel i3. RAM 12 GB. Ekran kartı yok. RAM türü DDR4. Dosya Ekleri 2025-04-08_17.22.26.png 281,1 KB · Görüntüleme: 57
Şöyle bir sorunum var zamanla oyunda durdukça yazılar bozulmaya başlıyor. Sürüm 1.21.5 Sistem: Intel i3. RAM 12 GB. Ekran kartı yok. RAM türü DDR4.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.217 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 okidokimengo dedi: Şöyle bir sorunum var zamanla oyunda durdukça yazılar bozulmaya başlıyor. Sürüm 1.21.5 Sistem: Intel i3. RAM 12 GB. Ekran kartı yok. RAM türü DDR4. Genişletmek için tıkla... N harfinde bozulma yok, muhtemelen özel karakter içeriyor oyuncunun nicki. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
okidokimengo dedi: Şöyle bir sorunum var zamanla oyunda durdukça yazılar bozulmaya başlıyor. Sürüm 1.21.5 Sistem: Intel i3. RAM 12 GB. Ekran kartı yok. RAM türü DDR4. Genişletmek için tıkla... N harfinde bozulma yok, muhtemelen özel karakter içeriyor oyuncunun nicki.
KS KS okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Ali Ataberk dedi: N harfinde bozulma yok, muhtemelen özel karakter içeriyor oyuncunun nicki. Genişletmek için tıkla... Konu o değil yalnız? Artı 0 Eksi
Ali Ataberk dedi: N harfinde bozulma yok, muhtemelen özel karakter içeriyor oyuncunun nicki. Genişletmek için tıkla... Konu o değil yalnız?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.068 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 okidokimengo dedi: Konu o değil yalnız? Genişletmek için tıkla... Adam sana yardım etmeye çalışmış terslemenin amacı? İşlemcinin ekran kartı ölüyor büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
okidokimengo dedi: Konu o değil yalnız? Genişletmek için tıkla... Adam sana yardım etmeye çalışmış terslemenin amacı? İşlemcinin ekran kartı ölüyor büyük ihtimal.
KS KS okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #5 TheMaZi dedi: Adam sana yardım etmeye çalışmış terslemenin amacı? İşlemcinin ekran kartı ölüyor büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamıyorum ki öyle işlerden birden nick deyince kafam karıştı Artı 0 Eksi
TheMaZi dedi: Adam sana yardım etmeye çalışmış terslemenin amacı? İşlemcinin ekran kartı ölüyor büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamıyorum ki öyle işlerden birden nick deyince kafam karıştı
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.068 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #6 okidokimengo dedi: Hocam ben anlamıyorum ki öyle işlerden birden nick deyince kafam karıştı Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driver'ı var ise DDU kullanarak güvenli modda silin ardından tekrar kurun. Yoksa direkt driver'ı indirin. Düzelmezse geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
okidokimengo dedi: Hocam ben anlamıyorum ki öyle işlerden birden nick deyince kafam karıştı Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driver'ı var ise DDU kullanarak güvenli modda silin ardından tekrar kurun. Yoksa direkt driver'ı indirin. Düzelmezse geçmiş olsun.