Minecraft'ta yeni pencere açmak

Kadir1111

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu an 2B2t de sıra bekliyorum haliyle canım sıkılıyor ve Minecraft oynamak istiyorum. Kendime nasıl yeni bir Minecraft penceresi açabilirim?

Merhaba şu an 2B2t de sıra bekliyorum haliyle canım sıkılıyor ve Minecraft oynamak istiyorum. Kendime nasıl yeni bir Minecraft penceresi açabilirim?

Online giremezsin ama normal gene oynayabilirsin yeni sekme açmak istiyorsan ise başka resmi olmasa bile bir Launcher indirip girmeyi dene çalışacaktır.

Bilgisayardan bilgisayara değişebilir fakat bende Launcher açıldığında direkt oyun açılıyor hocam.
Minecraftın kendi launcherinden oyunu açmıyor musun? Yeşil oyna yazısı var kocaman ona bas, 2b2t dışındaki online severlere de girebiliyorsun.

Online giremezsin ama normal gene oynayabilirsin yeni sekme açmak istiyorsan ise başka resmi olmasa bile bir Launcher indirip girmeyi dene çalışacaktır.
Online giriliyor

Minecraft'ın kendi launcherinden oyunu açmıyor musun? Yeşil oyna yazısı var kocaman ona bas, 2B2t dışındaki Online severlere de girebiliyorsun.

Online giriliyor.

O onu demiyor hem 2B2T'ye Online girip hem başka SW'ye Online girmeyi diyor konuyu bilmeden konuşma. Böyle demesinin sebebi de 2B2T'deki uzun sıra mevzusu.

O onu demiyor hem 2B2T'ye Online girip hem başka SW'ye Online girmeyi diyor konuyu bilmeden konuşma. Böyle demesinin sebebi de 2B2T'deki uzun sıra mevzusu.
Anlaman kıt senin galiba, boş boş bilmeden konuşma. Farklı severlere aynı anda girebiliyorsun, bunu anlayabilecek kapasitenin yok sanırım.

Anlaman kıt senin galiba, boş boş bilmeden konuşma. Farklı severlere aynı anda girebiliyorsun, bunu anlayabilecek kapasitenin yok sanırım.

Kardeş premium kullandın mı hiç hayatında bilmem ama giremiyoruz diye biliyorum bir deneyeceğim hatta olursa kıt olduğumu kabul ediyorum.

Abi kıtmışım özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…