MBGM Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #11 Stash dedi: 12 yıllık hesabım var kendin deneyip görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi 12 yıl ne 1.2 sürümünde mi oynamaya başladın
Stash dedi: 12 yıllık hesabım var kendin deneyip görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi 12 yıl ne 1.2 sürümünde mi oynamaya başladın
Ahmet Muhammet27 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #12 Kadir1111 dedi: Merhaba şu an 2B2t de sıra bekliyorum haliyle canım sıkılıyor ve Minecraft oynamak istiyorum. Kendime nasıl yeni bir Minecraft penceresi açabilirim? Genişletmek için tıkla... Multimc indir birinde 2b2t profili oluştur diğerinde normal bitane oluştur sıra beklerken baska sunucuda keyfini çıkar 2b2t de priom olmadığı zamanlarda böyle yapıyodum halada multimc kullanıyorum
Kadir1111 dedi: Merhaba şu an 2B2t de sıra bekliyorum haliyle canım sıkılıyor ve Minecraft oynamak istiyorum. Kendime nasıl yeni bir Minecraft penceresi açabilirim? Genişletmek için tıkla... Multimc indir birinde 2b2t profili oluştur diğerinde normal bitane oluştur sıra beklerken baska sunucuda keyfini çıkar 2b2t de priom olmadığı zamanlarda böyle yapıyodum halada multimc kullanıyorum