esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 9 Mart 2021 #71 Ben de yemiştim ama böyle bir şey olmadı.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 9 Mart 2021 #72 Survival'mı yapıyordunuz?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Mart 2021 #73 JDJSI dedi: Pillagerlar katman kayası koyamaz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım desem, evin çatısına neden yün koyayım?
JDJSI dedi: Pillagerlar katman kayası koyamaz ki? Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım desem, evin çatısına neden yün koyayım?
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 9 Mart 2021 #74 William Crusader dedi: Hocam ben yaptım desem, evin çatısına neden yün koyayım? Genişletmek için tıkla... Survival mı yapıyordunuz?
William Crusader dedi: Hocam ben yaptım desem, evin çatısına neden yün koyayım? Genişletmek için tıkla... Survival mı yapıyordunuz?
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mart 2021 #75 William Crusader dedi: Hocam ben yaptım desem, evin çatısına neden yün koyayım? Genişletmek için tıkla... Size demedim? @Mega MegaPat'a dedim.
William Crusader dedi: Hocam ben yaptım desem, evin çatısına neden yün koyayım? Genişletmek için tıkla... Size demedim? @Mega MegaPat'a dedim.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Mart 2021 #76 kel584 dedi: Survival'mı yapıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Yani. Zombilere karşı hayatta kalmaca yapıyorduk, burası lanetli köy falan diyorduk kendimizce. Gerçek oldu. 0_0 kel584 dedi: Survival mı yapıyordunuz? Genişletmek için tıkla... JDJSI dedi: Size demedim? @Mega MegaPat'a dedim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam.
kel584 dedi: Survival'mı yapıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Yani. Zombilere karşı hayatta kalmaca yapıyorduk, burası lanetli köy falan diyorduk kendimizce. Gerçek oldu. 0_0 kel584 dedi: Survival mı yapıyordunuz? Genişletmek için tıkla... JDJSI dedi: Size demedim? @Mega MegaPat'a dedim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam.
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 9 Mart 2021 #77 William Crusader dedi: Yani. Zombilere karşı hayatta kalmaca yapıyorduk, burası lanetli köy falan diyorduk kendimizce. Gerçek oldu. 0_0 Biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Save dosyasına bakarken Creative'ın açıldığını gördüm. Ondan sorayım dedim. Zombi yumurtası almışsınız.
William Crusader dedi: Yani. Zombilere karşı hayatta kalmaca yapıyorduk, burası lanetli köy falan diyorduk kendimizce. Gerçek oldu. 0_0 Biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Save dosyasına bakarken Creative'ın açıldığını gördüm. Ondan sorayım dedim. Zombi yumurtası almışsınız.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #78 Hocam kardeşiniz yapmış. Blokları atmasına gerek yok creative modda eşya envanterine atsa yine yok oluyor.
Hocam kardeşiniz yapmış. Blokları atmasına gerek yok creative modda eşya envanterine atsa yine yok oluyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Mart 2021 #79 kel584 dedi: Save dosyasına bakarken Creative'ın açıldığını gördüm. Ondan sorayım dedim. Zombi yumurtası almışsınız. Genişletmek için tıkla... Evet aldık. Fakat Creative açmadık, Cheats On açtık. Eşya almak için ağlıyordu kardeşim, Creative açıp eşyaları veriyordum arada. CQBRAREİS dedi: Hocam kardeşiniz yapmış. Blokları atmasına gerek yok creative modda eşya envanterine atsa yine yok oluyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ama böyle bir şey yapmadı. Binalara asla kapı ve yün koymuyor. Ve de üçgen şeklinde çatı.
kel584 dedi: Save dosyasına bakarken Creative'ın açıldığını gördüm. Ondan sorayım dedim. Zombi yumurtası almışsınız. Genişletmek için tıkla... Evet aldık. Fakat Creative açmadık, Cheats On açtık. Eşya almak için ağlıyordu kardeşim, Creative açıp eşyaları veriyordum arada. CQBRAREİS dedi: Hocam kardeşiniz yapmış. Blokları atmasına gerek yok creative modda eşya envanterine atsa yine yok oluyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ama böyle bir şey yapmadı. Binalara asla kapı ve yün koymuyor. Ve de üçgen şeklinde çatı.
Mega MegaPat Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #80 Creative'den yapılmış ve hiç köylü yoktu.