Minecraft'tan zevk alamamak

Urshifu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM
- Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004
Minecraft'tan zevk alamıyorum. Aslında bu durum 1-2 yıl öncesinde başladı, Minecraft'ı bayağı eskilerden beridir oynuyorum hatta oyuna ilk redstone eklendiğinde (1.5) bu ne yahu deyip 1-2 saat çözmeye çalışmıştım ama o zaman eğleniyordum. Son 1-2 yıldır tık yok 1.17'den önceye kadar olan sürümlerin Update Log'larını okur Snapshot'ları denerdim o zamanlarda oyundan zevk alarak yavaş yavaş her şeyi yapmaya çalışarak oynardım ama şu an oyuna giriyorum elmas zırh olmam birkaç saat sürmüyor sonra doğrudan Nether'a gidip Bastion'lardan çıkarsa Netherite zırh çıkmazsa elmas zırh şekilde Blaze Rod kasıp direkt oyunu bitirmeye gidiyorum gram zevk de almıyorum. Son güncellemeleri hiç beğenmiyorum bence 1.16'dan sonra oyuna bir şey eklenmedi. Neden oyundan zevk alamıyorum? Sizce ne yapmam gerek? Arkadaşlarımla oynamayı da denedim sonuç yine aynı bugün sunucu kurduk 2 saat sonra çapadan küreğe Netherite oldum Enderman de farm'ladım azıcık, inci yetseydi Stonghold'u bulacaktım da yetmedi. Dediğim gibi neyi eksik yapıyorum? Ne yapmam lazım? Sizlerde de benzer durumlar oluyor mu?

Minecraft zaten 1-2 hafta oynanıp sıkılmanın normal olduğu bir oyun modlar ile birlikte daha çok eğlenebilirsin

Düz Survival açıkçası sıkıcı. Sunucularda oynamanı öneririm ama gidip de TR sunucuları oynama oynayacaksan da o büyük olmayan ama TR için büyük olan 2lide oynama. Hypxiel gibi kaliteli sunucuları öneririm. Hele hypxiel slyblock acayip emek ve zaman isteyen bir sunucu.

Sana önerim Single yerine Online oynaman modlarla bile bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor.

Ben Alpha zamanından beri oynuyorum. Dediğin sorunu bende yaşıyorum. Aslında oynayacak insan olsa sıkılmamda işte yalnız oynayınca sıkıyor cidden. Şu an modlar ile bu sorunu kısmen çözdüm diyebilirim. Steampunk modu bayağı götürür beni gibi.

CubeCraft Tower Defense'i kaldırmasaydı iyiydi.

Pre-1.9 PvP'sinden nefret ediyorum. Cubecraft'da da nickim gerçek ismimin kısaltması olduğundan Türk'ler sağolsun Target atıp elin içine ediyorlar.

Klasik düz Minecraft beni de sarmıyor. Daha geçenlerde artık orijinal alayım oyunu diye 250 TL verdim ve oynadım. 3 kişi oynadık daha doğrusu. Normal düz oynadığımızda sarmadı ve bizde gittik mod yükledik. Modlu survivor sarıyormuş, tavsiye ederim.

Arkadaşlarımın bilgisayarı iyi olsa modlu oynayacağız. Modlar konusunda iyi modlar biliyorum ama iyi olduklarından eşek gibi L3 Cache kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…