Minecraft'tan zevk alamıyorum. Aslında bu durum 1-2 yıl öncesinde başladı, Minecraft'ı bayağı eskilerden beridir oynuyorum hatta oyuna ilk redstone eklendiğinde (1.5) bu ne yahu deyip 1-2 saat çözmeye çalışmıştım ama o zaman eğleniyordum. Son 1-2 yıldır tık yok 1.17'den önceye kadar olan sürümlerin Update Log'larını okur Snapshot'ları denerdim o zamanlarda oyundan zevk alarak yavaş yavaş her şeyi yapmaya çalışarak oynardım ama şu an oyuna giriyorum elmas zırh olmam birkaç saat sürmüyor sonra doğrudan Nether'a gidip Bastion'lardan çıkarsa netherite zırh çıkmazsa elmas zırh şekilde blaze rod kasıp direkt oyunu bitirmeye gidiyorum gram zevk de almıyorum. Son güncellemeleri hiç beğenmiyorum bence 1.16'dan sonra oyuna bir şey eklenmedi. Neden oyundan zevk alamıyorum? Sizce ne yapmam gerek? Arkadaşlarımla oynamayı da denedim sonuç yine aynı bugün sunucu kurduk 2 saat sonra çapadan küreğe netherite oldum Enderman de farm'ladım azıcık, inci yetseydi Stonghold'u bulacaktım da yetmedi. Dediğim gibi neyi eksik yapıyorum? Ne yapmam lazım? Sizlerde de benzer durumlar oluyor mu?