Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Şubat 2022 #1 Minecraft'ta canım çok sıkılıyor. Gelmek isteyen veya önerisi olan?
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 13 Şubat 2022 #2 Sroyzs dedi: Minecraft'ta canım çok sıkılıyor. Gelmek isteyen veya önerisi olan? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı bırakın biraz Online oyun oynayın. Daha sonra tekrardan Minecraft oynamak isteyeceksiniz. Sroyzs dedi: Minecraft'ta canım çok sıkılıyor. Gelmek isteyen veya önerisi olan? Genişletmek için tıkla... Ya da Discord'da sunuculara katılıp Online bir şekilde oynayın oyunu.
Sroyzs dedi: Minecraft'ta canım çok sıkılıyor. Gelmek isteyen veya önerisi olan? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı bırakın biraz Online oyun oynayın. Daha sonra tekrardan Minecraft oynamak isteyeceksiniz. Sroyzs dedi: Minecraft'ta canım çok sıkılıyor. Gelmek isteyen veya önerisi olan? Genişletmek için tıkla... Ya da Discord'da sunuculara katılıp Online bir şekilde oynayın oyunu.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 13 Şubat 2022 #3 Sunucularda oynamak eğlenceli. Tek başıma ben de sıkılıyorum. Adamakıllı Survival sunucusu olsa da oynasam.
Sunucularda oynamak eğlenceli. Tek başıma ben de sıkılıyorum. Adamakıllı Survival sunucusu olsa da oynasam.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Şubat 2022 #4 AXCHNEER dedi: Sunucularda oynamak eğlenceli. Tek başıma ben de sıkılıyorum. Adamakıllı Survival sunucusu olsa da oynasam. Genişletmek için tıkla... Beraber oynayabılırız Survival.
AXCHNEER dedi: Sunucularda oynamak eğlenceli. Tek başıma ben de sıkılıyorum. Adamakıllı Survival sunucusu olsa da oynasam. Genişletmek için tıkla... Beraber oynayabılırız Survival.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 13 Şubat 2022 #5 Sroyzs dedi: Beraber oynayabiliriz Survival. Genişletmek için tıkla... Tamam, nasıl ulaşayım size?
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 13 Şubat 2022 #6 Sroyzs dedi: Beraber oynayabılırız Survival. Genişletmek için tıkla... Bu arada yeni mi başladın oyuna?
Sroyzs dedi: Beraber oynayabılırız Survival. Genişletmek için tıkla... Bu arada yeni mi başladın oyuna?
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Şubat 2022 #7 AXCHNEER dedi: Tamam, nasıl ulaşayım size? Genişletmek için tıkla... Discordunu yazabilirsin
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 13 Şubat 2022 #8 Sroyzs dedi: Beraber oynayabılırız Survival. Genişletmek için tıkla... Ben eski oyuncuyum bende gelebilirim.
Sroyzs dedi: Beraber oynayabılırız Survival. Genişletmek için tıkla... Ben eski oyuncuyum bende gelebilirim.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Şubat 2022 #9 aytugzeyrek dedi: Bu arada yeni mi başladın oyuna? Genişletmek için tıkla... Yen baslasam oyundan cok bir şey anlamam öğrenmeye çalışırım değil mi kısacası sıkılmam ouynda. Discordunuzu yazarsanız iyi olur.
aytugzeyrek dedi: Bu arada yeni mi başladın oyuna? Genişletmek için tıkla... Yen baslasam oyundan cok bir şey anlamam öğrenmeye çalışırım değil mi kısacası sıkılmam ouynda. Discordunuzu yazarsanız iyi olur.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 13 Şubat 2022 #10 Sroyzs dedi: Discord'unu yazabilirsin Genişletmek için tıkla... AXCHNEER#9620