Çok değil ama dünyayı ilk oluşturduğumda bayağı yaşanıyor. İşlemcim i5 3570. acaba R5 3600 yaparsam drop birazcık olsa da kesilir mi?
Muhtemelen biraz daha iyileşir, Minecraft özellikle işlemci isteyen bir oyun zaten.Çok değil ama dünyayı ilk oluşturduğumda bayağı yaşanıyor. İşlemcim i5 3570. acaba R5 3600 yaparsam drop birazcık olsa da kesilir mi?
8.2GB kullanıyor, ortalama. Optifine kullanıyorum.Kaç GB ramin bulunuyor? Ram miktarın azsa ek ram eklenip oyuna daha fazla ram vermek sorununu çözebilir. Ayriyeten Optifine'da işini görür.
AMD kullanıyorum nasıl bir ayar yapıcağım?Hocam AMD, Intel, NVIDIA Denetim Masası vs. üzerinden ayar yapın bir de OptiFine veya sodium kurun.
(Ekran Kartı): RX 570 Pulse 4GB Çift Fan, (RAM): 16GB çift kanal 1600MHz, (İşlemci):i5 3570 3.40GHz, (KASA): Rampage Hacker Temper, (PSU):650W+80Plus Bronze, (Anakart):İntel H61. Oyun grafiklerin hepsi Gerçekçi de.Minecraft ayarlarınızı ve sistem özelliklerinin tamamını yazar mısınız?
8.2 GB kullanıyor, ortalama. OptiFine kullanıyorum.
AMD kullanıyorum nasıl bir ayar yapacağım?
(Ekran Kartı): RX 570 Pulse 4 GB Çift Fan, (RAM): 16 GB çift kanal 1600MHz, (işlemci):i5 3570 3.40GHz, (KASA): Rampage Hacker Temper, (PSU):650W+80Plus Bronze, (Anakart):Intel H61. Oyun grafiklerin hepsi Gerçekçi de.
Map'i ilk defa yüklerken 5-15 arasında oluyor sonra ise yükledikten sonra -90-140FPS oluyor. Mod kullanınca FPS 40 oluyor.Ortalama FPS'iniz ne kadar düşüyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.