Minecraft'te FPS düşüyor

BBŞ babuş

Picopat
Yer
Babukent
Daha fazla  
Meslek
Babuştuber
Çok değil ama dünyayı ilk oluşturduğumda bayağı yaşanıyor. İşlemcim i5 3570. acaba R5 3600 yaparsam drop birazcık olsa da kesilir mi?

Çok değil ama dünyayı ilk oluşturduğumda bayağı yaşanıyor. İşlemcim i5 3570. acaba R5 3600 yaparsam drop birazcık olsa da kesilir mi?

Hocam AMD, Intel, NVIDIA Denetim Masası vs. üzerinden ayar yapın bir de OptiFine veya sodium kurun.

Kaç GB ramin bulunuyor? Ram miktarın azsa ek ram eklenip oyuna daha fazla ram vermek sorununu çözebilir. Ayriyeten Optifine'da işini görür.

Muhtemelen biraz daha iyileşir, Minecraft özellikle işlemci isteyen bir oyun zaten.

Minecraft ayarlarınızı ve sistem özelliklerinin tamamını yazar mısınız?

Kaç GB ramin bulunuyor? Ram miktarın azsa ek ram eklenip oyuna daha fazla ram vermek sorununu çözebilir. Ayriyeten Optifine'da işini görür.
8.2GB kullanıyor, ortalama. Optifine kullanıyorum.
Hocam AMD, Intel, NVIDIA Denetim Masası vs. üzerinden ayar yapın bir de OptiFine veya sodium kurun.
AMD kullanıyorum nasıl bir ayar yapıcağım?
Minecraft ayarlarınızı ve sistem özelliklerinin tamamını yazar mısınız?
(Ekran Kartı): RX 570 Pulse 4GB Çift Fan, (RAM): 16GB çift kanal 1600MHz, (İşlemci):i5 3570 3.40GHz, (KASA): Rampage Hacker Temper, (PSU):650W+80Plus Bronze, (Anakart):İntel H61. Oyun grafiklerin hepsi Gerçekçi de.

Hocam YouTube'a AMD ayarları ile FPS arttırma vs. yazın.

Ortalama FPS'iniz ne kadar düşüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…