letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.141 Çözümler 9 Yer Saratov 16 Ekim 2020 #1 Sonoyuncu giriyorum, aşağıdaki gibi oluyor; Blokların kenarı boşluklu görünüyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Sonoyuncu giriyorum, aşağıdaki gibi oluyor; Blokların kenarı boşluklu görünüyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm letmenow 16 Ekim 2020 NiNo dedi: Dediklerimi denedin mi? Genişletmek için tıkla... O zaten Yüksek Kalite'de. Neyse, sorunu çözdüm. NVIDIA Denetim Masası'yla alakası yok. Anisotropic Filtering'i 8 yaptım, düzeldi; 0 yapınca yine aynısı oldu ancak eskiden de 0'dı, bu sorun yoktu, anyway...
NiNo dedi: Dediklerimi denedin mi? Genişletmek için tıkla... O zaten Yüksek Kalite'de. Neyse, sorunu çözdüm. NVIDIA Denetim Masası'yla alakası yok. Anisotropic Filtering'i 8 yaptım, düzeldi; 0 yapınca yine aynısı oldu ancak eskiden de 0'dı, bu sorun yoktu, anyway...
TurkBeyazÖrdek Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #11 letmenow dedi: Alakası yok, tüm bloklar öyle gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Buradaki insanlar sana yalan söylemiyor madem inanmayacaksın neden buradan yardım istiyorsun. Artı 0 Eksi
letmenow dedi: Alakası yok, tüm bloklar öyle gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Buradaki insanlar sana yalan söylemiyor madem inanmayacaksın neden buradan yardım istiyorsun.
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.141 Çözümler 9 Yer Saratov 28 Aralık 2020 #12 TurkBeyazÖrdek dedi: Buradaki insanlar sana yalan söylemiyor madem inanmayacaksın neden buradan yardım istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Tüm bloklar öyle gözüküyor diyorum inatla aynı saçmalığı yapmaya devam ediyorsun, bilmiyorsan buradaki insanlara gereksiz çözümle sunmayacaksın. Artı 0 Eksi
TurkBeyazÖrdek dedi: Buradaki insanlar sana yalan söylemiyor madem inanmayacaksın neden buradan yardım istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Tüm bloklar öyle gözüküyor diyorum inatla aynı saçmalığı yapmaya devam ediyorsun, bilmiyorsan buradaki insanlara gereksiz çözümle sunmayacaksın.
TurkBeyazÖrdek Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #13 Başvurma o zaman kardeşim. Artı -1 Eksi
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.141 Çözümler 9 Yer Saratov 29 Aralık 2020 #14 TurkBeyazÖrdek dedi: Başvurma o zaman kardeşim. Genişletmek için tıkla... Sanane ya, çöp insanlarla uğraşamam. 10 Years old çocuk adam seni. Artı 0 Eksi
TurkBeyazÖrdek dedi: Başvurma o zaman kardeşim. Genişletmek için tıkla... Sanane ya, çöp insanlarla uğraşamam. 10 Years old çocuk adam seni.