T thegx Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Merhaba. Minecraft'te bir örümcek farmı yapıyorum ancak örümcekler sürekli kenarlardaki bloklara tırmanıyor. Örümceklerin tırmanamayacağı bir inşaat bloğu var mı?
Merhaba. Minecraft'te bir örümcek farmı yapıyorum ancak örümcekler sürekli kenarlardaki bloklara tırmanıyor. Örümceklerin tırmanamayacağı bir inşaat bloğu var mı?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 9 Şubat 2023 #2 Yok diye hatırlıyorum hocam fakat duvarlara tabela koyarsanız tırmanamazlar. Veya kaktüs koyun tırmanırken ölürler (eğer hedefiniz öldürmekse) Artı 0 Eksi
Yok diye hatırlıyorum hocam fakat duvarlara tabela koyarsanız tırmanamazlar. Veya kaktüs koyun tırmanırken ölürler (eğer hedefiniz öldürmekse)
KS KS T thegx Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: Bilmiyorum hocam fakat duvarlara tabela koyarsanız tırmanamazlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak tırmanıyorlar sürüm 1.19.2 Artı 0 Eksi
Berkay Kiraz dedi: Bilmiyorum hocam fakat duvarlara tabela koyarsanız tırmanamazlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak tırmanıyorlar sürüm 1.19.2
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 9 Şubat 2023 #4 thegx dedi: Denedim ancak tırmanıyorlar sürüm 1.19.2 Genişletmek için tıkla... Eğer öldürecekseniz kaktüs koyun hocam. Artı 0 Eksi
thegx dedi: Denedim ancak tırmanıyorlar sürüm 1.19.2 Genişletmek için tıkla... Eğer öldürecekseniz kaktüs koyun hocam.
KS KS T thegx Centipat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #5 Berkay Kiraz dedi: Eğer öldürecekseniz kaktüs koyun hocam. Genişletmek için tıkla... Yerin altından yerin üstüne bir ruh kumu su sistemi ile çıkartmayı planlıyorum ama dediğim gibi duvarlara tutundukları için verim oldukça düşüyor. Artı 0 Eksi
Berkay Kiraz dedi: Eğer öldürecekseniz kaktüs koyun hocam. Genişletmek için tıkla... Yerin altından yerin üstüne bir ruh kumu su sistemi ile çıkartmayı planlıyorum ama dediğim gibi duvarlara tutundukları için verim oldukça düşüyor.