Minevraft SMP sunucu için login plugini var mı?

Mirac111

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşlarımla oynadığımız SMP sunucusunda korsan launcher kullanan arkadaşlarım T launcherden diğer arkadaşlarımın adlarıyla hesap açarak sunucuya giriyor ve insanların elmas, altın vb. eşyalarını çalıyorlar. Bu yüzden SMP sunucumuza login plugini eklemek istiyorum. Ama login plugini hiç duymadım. Bildiğiniz bir login plugini var mı? (Sürüm:1.21.4)

Merhabalar, arkadaşlarımla oynadığımız SMP sunucusunda korsan launcher kullanan arkadaşlarım T launcherden diğer arkadaşlarımın adlarıyla hesap açarak sunucuya giriyor ve insanların elmas, altın vb. eşyalarını çalıyorlar. Bu yüzden SMP sunucumuza login plugini eklemek istiyorum. Ama login plugini hiç duymadım. Bildiğiniz bir login plugini var mı? (Sürüm:1.21.4)

Merhaba, arkadaşlarımla oynadığımız smp sunucusunda korsan Launcher kullanan arkadaşlarım t Launcher'den diğer arkadaşlarımın adlarıyla hesap açarak sunucuya giriyor ve insanların elmas, altın vb. eşyalarını çalıyorlar. Bu yüzden smp sunucumuza login plugini eklemek istiyorum. Ama login plugini hiç duymadım. Bildiğiniz bir login plugini var mı? (sürüm:1.21.4)
Diğer arkadaşın dediği plugini kurabilirsiniz.

Ben sizin yerinizde olsaydım o plugini kurup sunucunun loglarından IP adreslerine bakıp o adamları sunucudan şutlardım. Siz buna çözüm bulsanız bile yine eşeklik yaparlar.

Diğer arkadaşın dediği plugini kurabilirsiniz.

Ben sizin yerinizde olsaydım o plugini kurup sunucunun loglarından IP adreslerine bakıp o adamları sunucudan şutlardım. Siz buna çözüm bulsanız bile yine eşeklik yaparlar.
Zaten şuan o plugini sunucuya kuruyorum umarım işe yarar ve sizin dediğinizide yapmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı