Merhaba arkadaşlar,
Bozulan notebook'umun ardından zaten niyetinde olduğum masaüstü toplama fikrini bu hafta içi( yada haftasonu indirimlerini takip ederek) gerçekleştireceğim.
Bütçem tam olarak 2600TL
Boyutunun güzelliği, at arabaya git bir yere kolaylığı, az yer kaplaması yüzünden MİNİ APU sistem çok cazip geliyor. ortadan yok etmek, minik kasa oluşuı çok cazip geliyor.
Bir iki ay A10 7870K ile vakit geçirdikten sonra elimde arta kalan paranın üzerine ekleyerek GTX960 mini OC ile takviye ederek oyun konusunda beni tatmin edecek bir konuma getirmek istiyorum.
DDR3 olması ve A10 7870K olması işlemci bazında biraz aklımı kurcalıyor. verimlilik konusunda Fiyatını karşılar mı sorusu, ve motosikletle çektiğim videolardan klip yapmak gibi şeylerle uğraşıyorum kısaca render alıyorum, a10 nasıl bir performans sergiler, stabil kalır mı nasıl davranır soru işaretlerim var.
Eğer olmaz, güzel olmaz vs derseniz aşşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum
Vatan ve Eksen bilgisayar karışık olarak toplamayı düşünüyorum. İki Firma arasında hangisi ucuzsa o ürünü seçtim.
| Anakart | MSI H110M Pro VD | 202 | TL | | |
| İşlemci | İntel Core İ3 6100 | 426 | TL | | |
| Ram | gskill DDR4 ripjawsV 2400MHz | 210 | TL | | |
| Ekran K. | ASUS GTX950 strix | 641 | TL | | |
| HDD | seagate 1TB barracuda 64MB
Veya
WD 1 TB cavier blue | 188 | TL | | |
| Kasa | coolerMaster RC-K350 | 320 | TL | | |
| Monitor | Asus VS229NA | 453 | TL | | |
| | KDV Dahil 2440 | TL | | |
[TBODY]
[/TBODY]
Tavsiyelerini bekliyorum.
Arkadaşlar yarın veya ondan sonraki gün almayı planlıyorum.
Emin olabilirsem yarın halletmek isterim.
Bu tarz bir konfigurasyona sahip olan mevcut mu?, yoksa skylake ile mi devam edilmeli?