Mini APU sistemine GTX960 Mini OC ile takviye?

Güvenç

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bozulan notebook'umun ardından zaten niyetinde olduğum masaüstü toplama fikrini bu hafta içi( yada haftasonu indirimlerini takip ederek) gerçekleştireceğim.
Bütçem tam olarak 2600TL

Boyutunun güzelliği, at arabaya git bir yere kolaylığı, az yer kaplaması yüzünden MİNİ APU sistem çok cazip geliyor. ortadan yok etmek, minik kasa oluşuı çok cazip geliyor.
Bir iki ay A10 7870K ile vakit geçirdikten sonra elimde arta kalan paranın üzerine ekleyerek GTX960 mini OC ile takviye ederek oyun konusunda beni tatmin edecek bir konuma getirmek istiyorum.

DDR3 olması ve A10 7870K olması işlemci bazında biraz aklımı kurcalıyor. verimlilik konusunda Fiyatını karşılar mı sorusu, ve motosikletle çektiğim videolardan klip yapmak gibi şeylerle uğraşıyorum kısaca render alıyorum, a10 nasıl bir performans sergiler, stabil kalır mı nasıl davranır soru işaretlerim var.

Eğer olmaz, güzel olmaz vs derseniz aşşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum

Vatan ve Eksen bilgisayar karışık olarak toplamayı düşünüyorum. İki Firma arasında hangisi ucuzsa o ürünü seçtim.
AnakartMSI H110M Pro VD 202TL
İşlemciİntel Core İ3 6100 426TL
Ramgskill DDR4 ripjawsV 2400MHz 210TL
Ekran K.ASUS GTX950 strix 641 TL
HDDseagate 1TB barracuda 64MB
Veya
WD 1 TB cavier blue
188TL
KasacoolerMaster RC-K350 320TL
MonitorAsus VS229NA 453TL
KDV Dahil 2440TL
[TBODY] [/TBODY]

Tavsiyelerini bekliyorum.

Arkadaşlar yarın veya ondan sonraki gün almayı planlıyorum.
Emin olabilirsem yarın halletmek isterim.
Bu tarz bir konfigurasyona sahip olan mevcut mu?, yoksa skylake ile mi devam edilmeli?

Skylake sistemi alman çok daha iyi olur. Skylake mini sistem de toplanılabilir rahatlıkla.
AnakartMSI H110I Pro VD 281 TL
İşlemciİntel Core İ3 6100 426 TL
Ramgskill DDR4 ripjawsV 2400MHz 210 TL
Ekran K.ASUS GTX950 strix 640TL
HDDseagate 1TB barracuda 188 TL
Kasathermaltake Core V1 181 TL
MonitorViewsonic VA2261 361 TL
Güç kayn.Cooler Master RS-600 246 TL
KDV Dahil 2534 TL
[TBODY] [/TBODY]

skylake için ITX kasa ile toplama şekli bu oluyor bütçem dahilinde kalmaya çalıştığımda.

normal kasa ile toplarsam i3 yerine i5 6400 kullanabiliyorum. Çok büyük bir fark yaşayıp yaşamayacağımı merak etmekteyim.

Son düzenleme:
Eğer illaki mini itx sistem alacaksan alabilirsin. Daha az yer kaplar. Eğer koyacak yerin varsa, ileride daha uzun bir ekran kartı takacaksan normal bir sistem alman daha iyi olur. Fakat Cooler Master Elite 130'a uzun ekran kartları takilabiliyor.

Bu sistm hem mini hem güzel bu sistem alabilirsin.

Not Elite 130 stokta olmadığı için ayrıca linki verdim ve İşlemciyi İ5 seçtim ama SSD Koymadım ileride bir SSD yükseltmesi yapabilirsin.

Mini SkyLake

Kasa
Cooler Maser Elite 130

İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…