Merhaba, kasalı bilgisayarıma kulaklık vs bağlamak için Bluetooth adaptör almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?
Baktığımda herkes bunu almıştı. hepsiburada
Önerilerinizi ve özelliklerini yazmanızı bekliyorum
Dark Bluetooth 5.0 Mini Dongle Usb Alıcı (DK-AC-BTU50) ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla!
Merhaba, kasalı bilgisayarıma kulaklık vs bağlamak için Bluetooth adaptör almak istiyorum. Sizce ne almalıyım?
Baktığımda herkes bunu almıştı. hepsiburada
Önerilerinizi ve özelliklerini yazmanızı bekliyorum
Bluetooth adaptörlerde ASUS ve TP-Link güvenilir üreticilerdir. İkisinden birini tercih etmeni öneririm. Ancak TP-Link'in ürünleri daha uygun fiyatlı olduğu için genellikle onu tercih ediyorum. TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör 249,00 TL
Bluetooth üzerinden yüksek veri aktarımına sebep olacak birden fazla eşyayı aynı anda kullanmadığın sürece sorun yaşamazsın. Birer kulaklık, mouse ve klavye bağlıyken sorun çıkmaz.
Bir süredir benimde aklımdaydı ve almışken 5.3 falan almak istiyordum ama çokta önemli değildi ve acilde değildi açıkçası ama PC de yokluğunu çok hissediyordum bugün bu konuyu görünce tekrar baktım 80 TL indirim kupon gördüm + NAYS ile ödeyip aldım 150 TL ye geldi diyebilirim