Merhaba arkadaşlar, okulda gitar kursuna kalıyorum diğer öğrencilerden 1.5 saat sonra çıkıyorum, okul dağ başında durağa kadar yürüyerek gidiyorum. (sokaklar tekin değil)
Yanımda alttaki çakıyı taşısam sıkıntı olur mu?
Okulda veya dışarıda güvenlik bekçi vs. yakalasa herhangi bir şey olur mu?
(Kızın biri biber gazı getiriyor okul idaresi aramalarda el koymadı.)
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Bazen kendini koruyacağını düşündüğün kesici delici aletler daha büyük probleme yol açabiliyor.
Örneğin yakın tanıdığım korkutmak suretiyle kuru sıkı tabancayla ateş açınca gerçek silahla karışılık verilmişti ve yaralanmıştı.
Bıçağı taşıyorsun, ola ki birisine karşı çektin, Ee adam korkmadı ve sende o şaşkınlıkla bıçağı kaybettin sonrası bıçağı sana karşı kullanır mı? ihtimaller arasında. Müdafaa için diyelim karşındakini yaraladın sonra polisti şuydu buydu kendini korudun diye sıvışamazsın helede adam eğer hayatını kaybederse sende hukuki cezalar ile karşı karşıya kalacaksın ve geleceğin berbatın ötesine geçecek. Kendini korumak istiyorsan Uzak doğu savunma sanatlarına yönel daha iyi. Biber gazınıda taşımak daha mantıklı.